Öğretmenler, Vali Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler, Vali Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti

Öğretmenler, Vali Aksoy\'u Makamında Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile ziyarete gelen öğretmenleri makamında kabul etti.

24.11.2014 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hürata ve bir grup öğretmen Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Vali Aksoy'a kendilerini kabul ettikleri ve eğitim camiasına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hürata ve beraberindeki öğretmenler, eğitime verilen desteğin sürdürülmesini istedi.

Vali Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli ve değerli. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz sizlerin ellerinde yetişiyor. Bu anlamda sizler geleceğimize yön veren mesleklerin başında geliyorsunuz. O nedenle öğretmenlerimizin varlığı ve çalışmaları büyük önem taşıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır'da da öğretmen arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarını sürdürdüklerini biliyoruz. Zaman zaman çeşitli zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen fedakârlık içerisinde var olurlar. Eğitim noktasında da bu zorluklara rağmen özverili çalışmalarını gerçekleştirirler. Bu emeklerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Aksoy'un öğretmenler ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirmesi ile ziyaret son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Öğretmenler, Vali Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement