Öğretmenlerden "Kasklı" Protesto - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerden "Kasklı" Protesto

Erzincan'da bir grup öğretmen, meslektaşları Ercan Turan'ın bir veli tarafından darbedilmesine, dövüş sporlarında kullanılan kasklardan takıp, göğüs koruyuculardan giyerek tepki gösterdi.

18.11.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da bir grup öğretmen, meslektaşları Ercan Turan'ın bir veli tarafından darbedilmesini, dövüş sporlarında kullanılan kasklardan takıp, göğüs koruyuculardan giyerek protesto etti.

Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Eğitim-Sen üyeleri, Erzincan 13 Şubat Ortaokulu'nda Fen Bilimleri Öğretmeni Ercan Turan'ın bir veli tarafından darbedilmesini protesto amacıyla okulun önünde toplandı.

Grup adına açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kemal Kütük, "Bu okulumuzda dün bir öğretmenimiz, öğrenci velisinin saldırısına uğramış, diğer öğretmenlerimiz tehdit edilmiştir. Öğretmenlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı tüm sendikalar adına şiddet ve nefretle kınıyorum" diye konuştu.

Kütük, bu tür şiddet olaylarının sona ermesini temenni etti.

Dövüş sporlarında kullanılan kasklardan takıp, göğüs koruyuculardan giyen öğretmenleri yanına çağıran Kütük, "Öğretmenlerimiz böyle derse girmek zorunda kalacak" dedi.

Öğretmenler, basın açıklamasının ardından kask ve koruyucuları çıkardı.

Grup, bir süre sonra dağıldı. - Erzincan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğretmenlerden 'Kasklı' Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı
    11:03 Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi açıldı

    Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği ressam Orhan Umut'un 50 eserinden oluşan 'Gece Görüşü' sergisi, DG Art Gallery & Projects'de açıldı. Sergi, gece temalı resimlerden oluşuyor ve 11 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement