Öğretmenlerden Toplu Organ Bağışı - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlerden Toplu Organ Bağışı

Öğretmenlerden Toplu Organ Bağışı

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün organ bağışı çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve personeli toplu olarak organlarını bağışladı.

12.04.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün organ bağışı çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve personeli toplu olarak organlarını bağışladı.

Alaşehir İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 'Organ Bağışı'nın önemini slayt gösterisi ile anlattılar. Organ bağışının öneminin anlatılması ve slayt gösterilerinden sonra öğretmenler ve okul personeli toplam 41 kişi organlarını bağışladı.

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü organ bağışı sorumlusu Halil Ertan, "Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak, organ bağışı çalışmalarını yürütüyoruz. Tüm kurumları ziyaret ederek, organ bağışının önemini anlatarak, slayt gösterileri ile bunu pekiştiriyoruz. Bu kapsamda öğretmenlerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimizin organlarını bağışlamaları, daha çok kitleye ulaşmak demektir. Çünkü öğretmenlerimiz bu konuda öğrencilerini de bilgilendireceklerdir. Organ bağışı sayesinde bağışlanacak her organ,yeni bir can ve bir insanın yaşaması demektir. Bu bilinci yerleştirdiğimiz taktirde, ülkemizin organ bağışı sorunu kalmayacaktır. 18 yaşını doldurmuş herkes organını bağışlayabilir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlerden Toplu Organ Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement