Öğretmenlere Yıl Sonu Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere Yıl Sonu Semineri Verildi

Öğretmenlere Yıl Sonu Semineri Verildi

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Niğde merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik bir seminer düzenledi.

22.06.2015 13:30  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Niğde merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik bir seminer düzenlendi.

Niğde Kültür Merkezi'nde Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Niğde merkezde bulunan öğretmenlere slayt gösterisi ile yılsonu semineri verildi.

Düzenlenen seminerde öğretmenlere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden Murat Soyak, yaşadığı tecrübelerden bahsetti.

Soyak, Fatih Sultan Mehmet'in anılarından bir anlattığı hikayede şunları söyledi; "Bir memlekette ticaret ve alışveriş tarzı bozuksa bundan muallim mesuldür. Siyaset bilim tarihi çizdiği yoldan ayrılmış tarihi değerlerini kaybetmişse bundan sorumlu yine muallimdir. Gerçekten muallime çok büyük bir görev yükleniyor. Muallim hayatımınız sahibi olmaktan ziyade kullanıcısı değil yapıcısıdır. O en doğru, en güzel hayat örneğini yapar ve hazırlar. Bizim vazifemiz bu hayata anlayış katmaktır" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere Yıl Sonu Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement