Öğretmenliğe Atandı Köyünde Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Öğretmenliğe Atandı Köyünde Yemek Verdi

Sinop'un Boyabat ilçesinde edebiyat öğretmeni Adem Tilkioğlu, göreve atamasının gerçekleşmesinin ardından köyünde yemek verdi.

05.02.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Boyabat ilçesinde edebiyat öğretmeni Adem Tilkioğlu, göreve atamasının gerçekleşmesinin ardından köyünde yemek verdi.

İlçenin Şıhlı köyünde yaşayan Adem Tilkioğlu, 2010 yılında başladığı Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünü geçen yıl başarıyla bitirdi. Girdiği KPSS'de aldığı 82,43 puanla kuraya giren Tilkioğlu, geçen yıl eylül atamasıyla Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Kulp Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde göreve başladı.

Tilkioğlu, okulunu bitirmesinin ardından "Göreve atanırsam köylülere yemek ikramında bulunacağım" sözünü tutarak, köy meydanında köylülere yemek ikramında bulundu.

Tilkioğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çeltik yetiştiricisi çiftçi bir ailenin çocuğu olduğunu söyledi. Lisenin ardından 5 yıl ticaretle uğraştığını, daha sonra okumaya karar verip üniversiteyi kazandığını anlatan Tilkioğlu, "Öğretmenliği kazanmak nasip oldu. Su tesisatçılığı geçmişimden sonra öğretmen olabilmek, tekrar sıralara geri dönebilmek beni memnun etti" dedi.

Okulundan mezun olduktan sonra atandığında köyünde herkese yemek verme sözü verdiğini dile getiren Tilkioğlu, "Atanınca ilk fırsatta köyümde yemek verdim. Şükür yemeği de diyebileceğimiz bu davetine gelen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğretmenliğe Atandı Köyünde Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement