Oğullarının Şehit Haberini Hastanede Aldılar - Son Dakika
Güncel

Oğullarının Şehit Haberini Hastanede Aldılar

Oğullarının Şehit Haberini Hastanede Aldılar

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz’ün (37) şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören baba Fehmi Öz ve eşinin yanında refakatçi olarak bulunan anne Nermin Öz’e verildi.

11.02.2016 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz'ün (37) şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören baba Fehmi Öz ve eşinin yanında refakatçi olarak bulunan anne Nermin Öz'e verildi.

Genel Cerrahi Bölümü'nde bir ameliyat geçirdiği ve bu yüzden Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen baba Fehmi Öz ve yanında refakatçi olarak bulunan anne Öz, acı haberi burada aldı. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit uzman çavuşun ailesini hastanede ziyaret etti. Aileye taziye dileklerini ilettikten sonra hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Tuna, ailenin babanın tedavisi için Eskişehir'de bulunduğunu söyledi. Tuna, "Tekrar bu gece Afyon Dinar'a geçecekler. Şehidimizin cenazesi yarın oraya gelecek ve oradan kaldırılacak. Baba ameliyat geçirmiş ve durumu şuanda iyi. Çocuklarıyla beraber Afyon'a gidecekler. Biz de bu gece üzerimize düşeni yaptık. Yarın da görevimizi yapacağız, şehidimizi memleketinde defnedeceğiz. Yine milletimizin gönlüne bir yavrumuzu daha gömdük. Ebedi ismi yaşayacak, milletin gururu. İnşallah bu meseleler tabi ki bittiği zaman, hallolduğu zaman bu milletin huzuru için hayatını feda eden bu kahramanların ebediyete kadar isimleri yaşayacak" dedi.

Vali Tuna'nın ziyaretinin ardından Öz ailesi, askeri yetkililer tarafından resmi plakalı bir araçla memleketleri olan Afyonkarahisar'a götürüldü.

Öte yandan 17 yıllık asker olan şehit Öz'ün, Tunceli'den yaklaşık 1 ay önce geçici görevle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gittiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oğullarının Şehit Haberini Hastanede Aldılar - Son Dakika


Advertisement