Oğuz Dağlaroğlu Özür Diledi - Son Dakika
Yerel

Oğuz Dağlaroğlu Özür Diledi

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kalecisi ve kaptanı Oğuz Dağlaroğlu, geçen haftaki Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından formasını attığı için camiadan özür diledi.

01.10.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kalecisi ve kaptanı Oğuz Dağlaroğlu, geçen haftaki Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından formasını attığı için camiadan özür diledi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, PTT 1. Lig'in 6'ncı haftasında Alanyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında, 90'ıncı dakikada kırmızı kart gören ve  formasını atan Dağlaroğlu, yaşadıklarını anlattı.

Dağlaroğlu, hiçbir sebebin yaptığı hareketi haklı göstermeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Sadece orada amacımın formaya ya da Adana Demirspor'a saygısızlık etmek olmadığını tüm taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Ancak o an kırmızı kart görmüş olmamın yarattığı psikolojinin gerginliği ve etkisiyle davrandım. Bunun dışında, gösterdiğim tepki hiçbir şekilde, herhangi bir kötü niyet veya kasıt barındırmıyor. Her ne sebeple olursa olsun yaptığım davranışın haksızlığını biliyor, tüm Adana Demirspor camiasından özür diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oğuz Dağlaroğlu Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement