Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu

Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında onuncu mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı.

30.06.2014 12:09  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında onuncu mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Rektör Vekili Prof. Dr. Türkay Dereli, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, öğrenciler ve çok sayında öğrenci yakını katıldı. Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Birincisi Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencisi Haci Güzen'in mezunlar adına konuşma yapmasının sonrasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'un sinevizyon gösterisi ile mezunlara ilettiği mesajı salonda büyük alkış aldı. Törenin açılışında konuşan Prof. Dr. Türkay Dereli, Oğuzeli Meslek Yüksekokulunun her yıl artan öğrenci sayısı ve kalitesiyle 'Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin vizyonuna yakışır bir meslek yüksekokulu olduğunu ve mezun olan her bir öğrencinin de birer parlayan yıldız olduğunu kaydetti. Oğuzeli Meslek Yüksekokulunun bu yıl yeni bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Prof. Dr. Dereli, okulun ilk defa böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade etti.

Öğrencilerin başarısında büyük katkıları olan velilere teşekkür eden Prof. Dr. Dereli, tüm mezunların artık Gaziantep Üniversitesi'nin en iyi şekilde temsil etmelerini gerektiğinin altını çizerek, mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nun Oğuzeli'ne önemli bir katma değer sağladığını ifade eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, her konuda Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilere imkanları dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Yeni mezunları ve velilerini tebrik eden Mehmet Sait Kılıç, yaşamın bundan sonrasının öğrencilikten daha zor olduğunu ve artık çok daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül ise insanların her şey olabileceklerini ama öncelikle iyi birer insan olmalarını ve bu amaç doğrultusunda çalışmaları gerektiğini belirtti.

Konuşmaların sonrasında, Gaziantep Üniversitesi Mezunları andı okundu ve dereceye giren öğrencilere Oğuzeli Belediyesi'nin destekleriyle altın ve başarı belgeleri takdim edildi.

Tören, mezun olan tüm öğrencilerin isimlerinin okunmasının ardından keplerin havaya atılması ve kokteyle sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement