Oğuzeli Myo Öğrencileri İtfaiye Teşkilatına Destek Olacak - Son Dakika
Yerel

Oğuzeli Myo Öğrencileri İtfaiye Teşkilatına Destek Olacak

Oğuzeli Myo Öğrencileri İtfaiye Teşkilatına Destek Olacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri “25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası” etkinlikleri çerçevesinde itfaiye teşkilatı ile birlikte olacak.

30.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri "25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası" etkinlikleri çerçevesinde itfaiye teşkilatı ile birlikte olacak.

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığınca 6 gün boyunca Sanko Park ve Balıklı Parkında Gaziantep Büyükşehir İtfaiyesi tarafından itfaiye tanıtım standı kurulacağını, halka ve özellikle çocuklara yönelik konferanslar ve etkinlikler düzenleneceğini söyleyen GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erkan Alsu, bu etkinlikler çerçevesinde öğrencilerin stantlarda bulunmasına ve tanıtım faaliyetlerine yardımcı olmasına imkan verdikleri için başta İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz ve İtfaiye Şube Müdürü Mustafa Koldar'a ve birim amirlerine teşekkür etti.

Öğr. Gör. Alsu, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programından geçen yıl mezun olan 24 öğrencinin Gaziantep Büyükşehir İtfaiye Teşkilatında göreve başladığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a teşekkür etti.

İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın, Gaziantep ve Gaziantep'e bağlı ilçelerde istenildiğinde çevre illerde meydana gelen büyük yangınlarda, tabi afetlerde her türlü arama ve kurtarma olaylarına müdahale ettiğini söyledi. Yılmaz, "İtfaiye teşkilatımız deneyimli 325 personel ve 50 araç ile bayram, pazar, tatil ve gece gündüz demeksizin günün 24 saati teyakkuz durumda vatandaşımızın hizmetinde olup, Gaziantep iline, ilçelerine ve çevre illere müdahale edecek kapasiteye sahip" dedi.

Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatıyla teşkilata İtfaiyecilik Meslek Yüksekokulu mezunu gençlerin ve üniversitelerin teknik ve mühendislik okullarından mezun gençlerin kazandırılması için harekete geçtiklerini ve 24 kişinin eylül ayı bitmeden göreve başlayacağını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuzeli Myo Öğrencileri İtfaiye Teşkilatına Destek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement