Oğuzeli MYO Öğrencilerinden Gaziantep Serbest Bölge'ye Teknik Gezi - Son Dakika
Güncel

Oğuzeli MYO Öğrencilerinden Gaziantep Serbest Bölge'ye Teknik Gezi

Oğuzeli MYO Öğrencilerinden Gaziantep Serbest Bölge\'ye Teknik Gezi

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı Öğrencileri tarafından Öğr. Gör. Şeyma Gül öncülüğünde Gaziantep Serbest Bölgeye teknik gezi düzenlendi.

24.10.2016 13:58  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğr. Gör. Yaşar Ede'nin de katılımıyla Lojistik Programı öğrencilerine Türkiye'nin en önemli Serbest Bölgelerinden biri olan Gaziantep Serbest Bölge'ye teknik gezi düzenlendi. Gaziantep Serbest Bölge Müdürü Mehmet Yusuf Öztürk tarafından karşılanan öğrenciler, Lojistik sektöründe önemli yeri olan depoların işleyişi hakkında bilgi verilerek, çalışma hayatında ilerlemenin gençlerin kendi elinde olduğunun önemi vurgulandı.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nda geçen yıl uygulanmaya başlayan, Türkiye'de ilk ve tek olan İntorn programı hakkında bilgi veren GAÜN Öğr. Gör. Şeyma Gül, öğrencilere sadece teorik eğitim vermeyerek İntorn programı ile pratik eğitimin de verildiğini belirtti. Öğr. Gör. Gül, İntörn programı ile öğrencilerin çalışma hayatına erken başlayarak mezuniyet sonrası hayata diğer mezunlara göre önde başladığını söyledi. Öğr. Gör. Yaşar Ede ise, öğrencilere sadece akademik bilgi vermediklerini, öğrencileri hayata hazırladıklarını belirterek, Serbest Bölge Müdürü Mehmet Yusuf Öztürk'e gezideki ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuzeli MYO Öğrencilerinden Gaziantep Serbest Bölge'ye Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement