Oğuzhan Özyakup'ta Yırtık Tespit Edildi - Son Dakika
Spor

Oğuzhan Özyakup'ta Yırtık Tespit Edildi

Oğuzhan Özyakup\'ta Yırtık Tespit Edildi

Beşiktaşlı yıldız Oğuzhan Özyakup'un Feyenoord maçının ardından MR'ı çekildi, sol ayak kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildi.

31.07.2014 20:33  Güncelleme: 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

ANTRENMAN ÇİFT KALE MAÇTA SONA ERDİ

Feyenoord ile oynanan ilk maçta forma giyen oyuncular düz koşunun ardından rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular idmana ısınma koşusunun ardından stretching yaparak başladı. Daha sonra 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

ATIBA ANTRENMANA KATILMADI

Futbol takımının antrenmanına izinli olan Atiba Hutchinson katılmazken; Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu bireysel çalıştı.

OĞUZHAN'DA YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Feyenoord maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çekilen MR'ında sol ayak kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildi ve tedavisine başlandı.

1 Ağustos'u izinli geçirecek olan siyah-beyazlılar, hazırlıklarına 2 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ve 18.00'da basına kapalı yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Oğuzhan Özyakup'ta Yırtık Tespit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OSMAN: her iyi güzel şeyin arkasından kötü olani bekliyorz zaten şaşirmadık 2 0 Yanıtla

Advertisement