Oğuzkaan Koleji Maltepe'de Anadolu Lisesi Açtı! - Son Dakika
Güncel

Oğuzkaan Koleji Maltepe'de Anadolu Lisesi Açtı!

Oğuzkaan Koleji Maltepe\'de Anadolu Lisesi Açtı!

Eğitim ve öğretime Çapa, Bakırköy ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji, Maltepe'de yeni bir okul daha açtı.

02.07.2015 09:11  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğuzkaan Koleji Anadolu lisesi olarak eğitim verecek olan okul, 2015-2016 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.

Eğitimin 23 yıllık tecrübesi Oğuzkaan Koleji, üniversiteye giriş sınavlarında, TEOG ve SBS' de yakaladığı yüksek başarı oranları ve The Collage Board tarafından onaylanmış, özellikle ABD ve Avrupa'da saygın üniversiteler tarafından kabul edilen SAT (Scholastic Aptitude Test-Eğitim Yetenek Testi) sınav merkezi olmasıyla da dikkat çekiyor. Öğrencilerini 3 yabancı dil öğreterek mezun eden Oğuzkaan Koleji, Türkiye'nin geleceğinde rol alacak ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş gençler yetiştirmenin gururunu yaşıyor.

Anadolu Yakası'nda, Maltepe Oğuzkaan Koleji Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu'nun başarı ve ilkelerini, Anadolu lisesi açarak devam ettirmeleri konusunda, velilerden gelen yoğun talep üzerine yeni bir şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yılmaz, Maltepe'de açılan Oğuzkaan Koleji Anadolu Lisesi'nin uygulama, eğitim ve öğretim içeriğiyle ilgili bilgi verdi;

Bakırköy'le Koordineli Olacak

Maltepe'de açılan Anadolu lisemiz ile Bakırköy'de ki Anadolu lisemiz koordineli olarak ve aynı uygulama bütünlüğü içinde çalışacak. Bakırköy'deki öğrencilerimizin akademik başarılarını, mutlu ve özgüveni yüksek bireyler olmasını sağlayan uygulamalarımızı Maltepe'ye de taşıyacağız.

9. Sınıf İngilizce Öğretim Programı

Maltepe'de ki Anadolu lisemizi, diğer Anadolu liselerinden ayıran en önemli farklardan biri de 9. sınıfta hazırlık sınıfı eğitimine denk, İngilizce öğretim programına yer vermemiz. Ayrıca, akademik öğretimle birlikte 9. sınıftan itibaren üniversiteye giriş sınavlarına özel program uyguluyoruz. Lisemizin, College Board üyesi ve SAT merkezi olması, öğrencilerimize yurt dışındaki üniversitelere de hazırlanma ayrıcalığı sunuyor.

Koçluk Uygulaması, Zorunlu Sosyal Sorumluluk

Öğrenci koçluğu uygulamalarımızla, tek tek her öğrencimizin gelişimlerini çok yönden izleyip gerekli yönlendirme desteği veriyoruz. Kariyer planlama çalışmalarında da özel yöntemlerle öğrenciye özel etütler uyguluyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, sportif, sanatsal ve özel kültürel alanlarda da geliştirmeye yönelik birçok çalışmamız var.

9. sınıftan itibaren her öğrencimizin bir sosyal sorumluluk projesinde görev alma zorunluluğu var. Bu çalışmalar hem öğrencimizin bireysel gelişimini sağlıyor hem de özgüven gelişimlerini ve problem çözme becerilerini geliştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuzkaan Koleji Maltepe'de Anadolu Lisesi Açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement