Ohal İlan Edilmesi - Son Dakika
Güncel

Ohal İlan Edilmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Protesto gösterilerinden detaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı OHAL açıklaması Açıklamayı dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve vatandaşlardan görüntüler Vatandaşlarla röportajlar Antalya'da vatandaşlar, 3 ay süreyle olağanüstü hal kararı alınmasına destek verdi Milli Güvenlik Kurulunun (MGK) tavsiyesi üzerine demokrasi, hukuk, özgürlükleri koruma ve güçlendirme amacıyla 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınmasına vatandaşlar destek verdi.

21.07.2016 04:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Protesto gösterilerinden detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı OHAL açıklaması

Açıklamayı dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve vatandaşlardan görüntüler

Vatandaşlarla röportajlar

Antalya'da vatandaşlar, 3 ay süreyle olağanüstü hal kararı alınmasına destek verdi

Milli Güvenlik Kurulunun (MGK) tavsiyesi üzerine demokrasi, hukuk, özgürlükleri koruma ve güçlendirme amacıyla 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınmasına vatandaşlar destek verdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı OHAL açıklamasını meydana kurulan dev ekranlandan izledi.

Vatandaşlardan Hasan Hüseyin Tanrıöver, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı kararın arkasında olduklarını söyledi.

Nevzat Durmaz ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı kararlarda milletin menfaatini düşündüğünü belirterek, kaydetti.

Yusuf Ziya Fidan da ilk defa OHAL ile karşı karşıya olduğunu anlatarak, "Tabiki kimse istemez böyle bir durumla karşılaşmayı. Ama ülkemizin daha ferah, daha aydınlık, güzel bir geleceğe adım atabilmesi için OHAL'e evet diyorum. " dedi.

Ohal İlan Edilmesi
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement