Öib Gaziantep ve Van'da Taşınmaz Özelleştirecek - Son Dakika
Ekonomi

Öib Gaziantep ve Van'da Taşınmaz Özelleştirecek

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Gaziantep'in, Şehitkamil İlçesi'nde 9, Van'ın İpekyolu İlçesi'nde ise 1 olmak üzere toplam 10 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

15.08.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Gaziantep'in, Şehitkamil İlçesi'nde 9, Van'ın İpekyolu İlçesi'nde ise 1 olmak üzere toplam 10 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in, Şehitkamil ilçesi, Güvenevler Mahallesindeki 9 taşınmaz ile Van'ın İpekyolu ilçesi, Çarşı Mahallesi yer alan 1 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. Taşınmazlar için belirlenen geçici teminat bedeli 500 TL ile bin 500 TL arasında değişecek. İhale şartnamesi bedeli ise 150 TL ile bin TL arasında olacak. İhaleler, pazarlık usulü ile 22 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilecekler. İhaleye katılabilmek için gayrimenkuller için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin Ziya Gökalp Caddesi Kurtuluş/Ankara adresine son teklif verme günü saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi zorunlu olacak.

Tanıtım dokümanı ve İhale Şartnamesi karşılığı olarak alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmeyecek. İhaleler, Devlet İhale Kanunu'na tabi olmayıp, İdare, ihaleleri yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta ve teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek tarihe kadar uzatmakta serbest olacak. Özelleştirme işlemleri; KDV ile her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Öib Gaziantep ve Van'da Taşınmaz Özelleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement