Oka ve Samulaş'tan Yeni Bir İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Oka ve Samulaş'tan Yeni Bir İşbirliği

Oka ve Samulaş\'tan Yeni Bir İşbirliği

“İletişim ve Takım Çalışması” projesiyle Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan (OKA) destek isteyen Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş.’ın proje kapsamında desteklenmesine karar verildi.

04.10.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İletişim ve Takım Çalışması" projesiyle Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan (OKA) destek isteyen Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş.'ın proje kapsamında desteklenmesine karar verildi.

SAMULAŞ tarafından OKA'ya Ağustos ayında başvurusu yapılan Teknik Destek Programı kapsamında "İletişim ve Takım Çalışması" başvurusu OKA tarafından başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi. SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ile OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen'in 2 Ekim 2015 tarihinde imzaladıkları sözleşme ile SAMULAŞ A.Ş.'de görev yapmakta olan tüm personele toplam 8 gün sürecek olan İletişim, Takım Çalışması ve Öfke Kontrolü eğitimleri verilecek.

2010 yılından bu yana hafif raylı sistem, lastik tekerlekli araçlar, teleferik ve otopark hizmetleri ile Samsun'a hizmet veren SAMULAŞ, gerçekleştirilecek olan bu proje ile ulaşım hizmet kalitesini arttırarak, halkla ilişkileri ve memnuniyeti artırmayı hedefliyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oka ve Samulaş'tan Yeni Bir İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement