Ebru Şallı: Okan Bizim Üzerimizden Rant Sağlamaya Çalışıyor - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı: Okan Bizim Üzerimizden Rant Sağlamaya Çalışıyor

Ebru Şallı: Okan Bizim Üzerimizden Rant Sağlamaya Çalışıyor

Bayülgen, 'Makina Kafa'da Sinan Akçıl ile sevgilisi Ebru Şallı'nın, Fransa'da bir kasaba lokantasında çekilen fotoğrafını ti'ye almıştı.

15.01.2014 09:40  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Bayülgen, Show Tv'deki 'Makina Kafa'da Sinan Akçıl ile sevgilisi Ebru Şallı'nın, Fransa'nın Val D'isere kasabasındaki L'Atelier d'Edmond adlı lokantada çekilen fotoğrafını ti'ye almıştı.

O LOKANTAYA HİÇ GİTMEMİŞLER

Sinan Akçıl ile Ebru Şallı için "Dişlerini, burunlarını, yanaklarını, oralarını buralarını yaptırmış uzaylılar. Zaten öğrendim, o lokantaya hiç gitmemişler." açıklamasını yapmıştı.

"KONUKLARIMIZIN FOTOĞRAFINI ÇEKMEYİZ"

Bayülgen, program ekibinin Fransa'daki o restarona telefon ettiğini, sahibinin ise "Restoranımıza böyle bir çift gelmemiştir. Ayrıca bizim duvarlarımızda ünlü konuklarımızın resimleri bulunmaz. Konuklarımızın fotoğraflarını çekmeyiz." açıklamasına yer vermişti.

EBRU'DAN OKAN'A YANIT GECİKMEDİ

Şallı, Bayülgen için "Okan fotoğrafın fotomontaj olduğunu söylüyor, halbuki gerçek. O restoranın duvarında birçok ünlünün siyah-beyaz fotoğrafları vardı. Hatta fotoğrafçı kadın bizi çekince Sinan "Çekmeyin" diye uyardı. Okan bizim üzerimizden rant sağlamaya çalışıyor. Reyting için yapıyor." dedi.

"BUNLARLA UĞRAŞACAK VAKTİM YOK"

Sinan Akçıl, Twitter'dan, "Cevap vermedikçe kafama çıkmak isteyenler var ama komedi gibi izlediğimi unutmasınlar. Bunlarla uğraşacak vaktim yok, olsa da bu işlere harcamam. Sanki her şey birden gitti nerede hafıza? derim geçerim. Çok vakti olanlar konuşmaya devam etsin." sözleriyle Bayülgen'e tepki gösterdi.



Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ebru Şallı: Okan Bizim Üzerimizden Rant Sağlamaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hasan Can: Bu Justin Bieber çakması çok tipsiz bir adam ya..Şarkıda söyleyemiyor zaten..Yanlız bu kadında az değilmiş hani.. 28 2 Yanıtla
  • yorum: ykm yetmedi bu kadına sinan ı iki günde taca atar yeni forvet bulur adınıda her yerine yazar ta ki yenisini bulana kadar eee ne demiş atalarımız 'dünya kadar malın olacağına fındık kadar damın olsun'da ev sorunu yaşama değil mi? 7 1 Yanıtla

Advertisement