Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk İstifa Etti

Medicana Sivasspor'da ligde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Okan Buruk istifa etti.

06.02.2016 19:44  Güncelleme: 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'a 4-0 mağlup olan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Okan Buruk, Başkan Mecnun Otyakmaz ile İstanbul'da yaptığı görüşmenin ardından istifasını sundu. Yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmenin ardından Buruk'un istifası bugün kabul edildi.

SADECE 2 MAÇ KAZANDI

Ligin 10. haftasından sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifasının ardından takımın başına geçen ve 104 gün boyunca takımın başında yer alan Buruk sadece 2 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrıldı.

OKAN BURUK'TAN VEDA MESAJI

Öte yandan Deneyimli çalıştırıcı kulübün resmi internet sitesi üzerinden veda mesajı yayımladı. Buruk yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum."

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk İstifa Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Nuri alco: Yavru şikeciler kümeye 4 15 Yanıtla
  • ermeni gönüllü: SİVAS KÜME DÜŞSÜN İNŞ 1 8 Yanıtla
  • ANT.: SEN NEZAMN HOCA OLDUNNNN... 3 5 Yanıtla
  • Adalet: Yine sergen ancak 2 3 Yanıtla
  • gölge: Okan çok tatlı adam ya 0 3 Yanıtla
  • Kahveci nuri: Telefon bekliyorum. 0 0 Yanıtla
  • Habip : Maalesef figüran takımlar , eh Türkiye futbolu. 0 0 Yanıtla
  • murat sagirkaya: Sonuna kadar sivas sporun yanindayiz biz inandiktan sonra butakim super likde kaliriz tümsivasi desdege cagiriyorum Anlamiyorum fener veya galata sivasla macyapiyor adam sivasli fener galata diye bagiriyor bunlarla kavga yapdik bunlar sivasli olamaz herzaman sivas bulikde kalacagiz Allahin izniile tum sivasa sevgiler 0 0 Yanıtla

Advertisement