Ökkeş Namlı: Bir Gün Değil Her Gün Engellilerin Yanındayız. - Son Dakika
Güncel

Ökkeş Namlı: Bir Gün Değil Her Gün Engellilerin Yanındayız.

Ökkeş Namlı: Bir Gün Değil Her Gün Engellilerin Yanındayız.

Düziçi Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler haftasında bir engellinin daha tekerlekli sandalye sevincine ortak oldu.

06.12.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Yenice Haruniye mahallesinde oturan Mahmut Kötü'nün doğuştan yürüme engelli olan oğlu Arif'e Düziçi Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Bir hafta önce Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı mahalleye yaptığı ziyarette tekerlekli sandalye talebini dile getiren aileye sandalye için söz vermişti.

"Herkesin engelli adayı olduğunu ifade eden" Namlı; belediye olarak engelliler konusunda çok duyarlı davrandıklarını dile getirdi.

Düziçi'ni "Engelsiz bir kent" yapabilmek amacıyla bu konuda hassas davrandıklarını belirten Namlı: "Görevimiz süresince belediyemiz aracılığıyla 36 engelli vatandaşımıza akülü araba ya da tekerlekli sandalye teslim ettik. Bu hizmetler bir nebze de olsa onların hayatlarını kolaylaştırıyor ancak bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Amacımız onların yüzlerindeki tebessümü görebilmek. Bu amaçla bir gün değil her gün engellilerin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz." dedi.

Namlı: "Yardım Sandığına başvuran, ekonomik zorluklar yüzünden tekerlekli sandalye alamayan vatandaşlarımıza akülü ve tekerlekli sandalye yardımı yapmaktayız. Hizmete başladığımız günden beri bu konudaki uygun taleplerin hiç birini geri çevirmedik. İlçemizde engelli olmanın dezavantajlarının yok edilmesi için her türlü imkân sağlanmaktadır. Engellilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü talep değerlendirilmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ökkeş Namlı: Bir Gün Değil Her Gün Engellilerin Yanındayız. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement