Okmeydanı E-5 Yolunda Yaralamalı Kaza Trafiği Aksattı - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı E-5 Yolunda Yaralamalı Kaza Trafiği Aksattı

Okmeydanı E-5 yolu üzerinde bir otomobile çarptıktan sonra aydınlatma direğini metrobüs yoluna deviren sürücü yaralandı.

22.04.2014 11:33  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 yolu üzerinde bir otomobile çarptıktan sonra aydınlatma direğini metrobüs yoluna deviren sürücü yaralandı. Kaza nedeniyle, E-5 ve metrobüs yolunda trafik bir süre aksadı.

Kaza, Okmeydanı mevkii, Topkapı istikametinde saat 9.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, orta şeritte ilerleyen 34 ZA 5440 plakalı otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Kasım Güzeloğlu, sol şeritte ilerleyen 20 yaşındaki Hila Kıraç'ın kullandığı 34 TU 6297 plakalı otomobilin önüne geçti. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Kasım Güzeloğlu ters dönerek bariyerlere çarptı. Ardından metrobüs yoluna giren otomobil çarptığı aydınlatma direğini devirdi. Bu sırada, arkadan gelen Hila Kıraç'ın kullandığı otomobil de bir anda önüne geçen Güzeloğlu'nun aracına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan Güzeloğlu, çevredeki sürücülerin yardımıyla çıkarıldı.

Kazayı gören bir sürücü, "Arkadaş biraz süratli gidiyordu. Herhalde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Arkadan da audi vurunca bariyerlere girdi. Devrilen direk metrobüs yoluna girdi. Trafik durdu. Zaten biz arkadaşı çıkarıp gerekli ilk yardımını yaptık" dedi.

Kazaya karışan cipin sürücüsü Hila Kıraç ise "Sol şeritte giderken orta şeritten önüme geçip bariyerlere çarptı, bende ona çarptım" diye konuştu.

Kazada yaralanan Kasım Güzeloğlu çevredekilerin yardımıyla yol kenarına çıkarıldı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle E-5'te trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alarak trafiğin kontrollü geçişini sağladı. Kaza yapan araçlar çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırılırken, metrobüs yoluna devrilen aydınlatma direği de olay yerine gelen vinç aracılığıyla kaldırıldı.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı E-5 Yolunda Yaralamalı Kaza Trafiği Aksattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement