Oktay Öztürk: "Taşın Altına Parmağınızın Ucunu Soktuğunuz Yerde Biz Kellemizi Koymaya Hazırız" - Son Dakika
Güncel

Oktay Öztürk: "Taşın Altına Parmağınızın Ucunu Soktuğunuz Yerde Biz Kellemizi Koymaya Hazırız"

Görüntü Dökümü: - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz- MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç- Basın toplantısından detaylar- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, röpörtaj MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: - "(Koalisyon görüşmeleri) Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde Sayın Genel Başkanımız açık ve net ifade etti.

24.08.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü: - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz- MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç- Basın toplantısından detaylar- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, röpörtaj MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: - "(Koalisyon görüşmeleri) Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde Sayın Genel Başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, koalisyon görüşmelerine ilişkin "Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde sayın genel başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" dedi.Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç ile bir kafede düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye'nin hiçbir yerinde seçim güvenliğinin olmadığını gördüklerini savunan Öztürk, şöyle konuştu: "Hatta ve hatta buradan baktığımızda yarın siz meydanlarda mitingler yapacaksınız. Bunların hangi birinin güvenliğinin tam olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu anlamda dedik ki önce hukukun gereklerini yerine getirin. Önce birileri sizin bıraktığınız boşluktan istifade ederek özerklikler falan ilan etmeye başladılar. Buralarda kanun hakimiyeti sağlayın ondan sonra gerekirse erken seçim olur dedik."Koalisyon görüşmelerinde yaşananları anımsatan Öztürk, bu süreçte partilerin bazı şartları olduğunu hatırlattı.MHP'nin de 4 temel şartı olduğunu vurgulayan Öztürk, "Bizim söylediklerimizi kabul ettikleri takdirde sayın genel başkanımız açık ve net ifade etti. Taşın altına parmağınızın ucunu soktuğunuz yerde biz kellemizi koymaya hazırız. Halen de bu noktadayız" dedi.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da şehirde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Oktay Öztürk: "Taşın Altına Parmağınızın Ucunu Soktuğunuz Yerde Biz Kellemizi Koymaya Hazırız"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oktay Öztürk: 'Taşın Altına Parmağınızın Ucunu Soktuğunuz Yerde Biz Kellemizi Koymaya Hazırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement