Oktay Öztürk'ten Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Politika

Oktay Öztürk'ten Teşekkür Mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin’den aday gösterilmesinin ardından bugün bir teşekkür mesajı yayınladı.

09.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin'den aday gösterilmesinin ardından bugün bir teşekkür mesajı yayınladı.

Öztürk, mesajının bir veda değil teşekkür mesajı olduğunu belirterek, "Dedelerimin, babamın ve benim toprağım olan Erzurum bana çok şeyler verdi. En güzel yıllarımı, çocukluk ve gençliğimi, doya doya, tada tada yaşadığım cennet memleketim, benim her şeyim. Dostların ve dostlukların, komşuların ve komşulukların en değerli yılları sizlerle geçti. En güzel anılarımın, en mutlu yıllarımın sahibi sizlersiniz. Mensubu olduğum ülkücü hareket içerisindeki mücadelem, mücadele arkadaşlarım ve mücadele yıllarımın tadı hala damağımdadır. 1991 yılında aktif siyasete başladığım günden bu güne kadar, beni yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime minnettarım. Aşkale'ye, Aziziye'ye, Çat'a minnettarım. Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban'a şükran borçluyum. Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur'a sonsuz teşekkürler. Palandöken, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya'a tükenmez sadakatim var. Tekman, Tortum, Uzundere, Yakutiye'ye vefa borcum var. Ben Erzurum'a borçluyum, sizlere borçluyum. Cirit atlarının toynak sesleri nereye gidersem gideyim, kulaklarımda çınlamaya devam edecektir. Hançer barı benim için sadece dün değil, gelecektir. Dün; kaval sesine meftun, türkülere hayran olduğum kadar, yarın da olacağım. Bana gönlünü açan siz aziz hemşehrilerime gönlüm sonuna kadar açıktır. Kapım ardına kadar açıktır. Tekrar teşekkürler, sonsuz teşekkürler" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Oktay Öztürk'ten Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement