Okul Bahçesinde Bonzai Alarmı - Son Dakika
Güncel

Okul Bahçesinde Bonzai Alarmı

Okul Bahçesinde Bonzai Alarmı

Adıyaman’da, bir ilköğretim okulu bahçesinde bonzai kullanıldığı bilgisini alan polis ekipleri, gittikleri okul bahçesinde esrar maddeleri ile karşılaştı.

18.08.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, bir ilköğretim okulu bahçesinde bonzai kullanıldığı bilgisini alan polis ekipleri, gittikleri okul bahçesinde esrar maddeleri ile karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu yakınlarında bulunan toplum destekli iki polis memuru, okul bahçesinde 3 şahsın bonzai kullandığı bilgisini aldı. Polis ekipleri, konuyla alakalı olarak destek ekip istediği esnada 3 şahıs polisleri fark ederek okul bahçesinden kaçmaya çalıştı. Kaçan şahıslar ile polis ekipleri arasında okul bahçesinde kovalamaca yaşandı. Şahıslar metrelerce yüksekliği bulunan okulun bahçe duvarından atlayarak, duvarın yakınlarında hazır bekletilen otomobillerine binerek hızla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri otomobille kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Daha sonra bahçe içerisinde inceleme yapan polis ekipleri, yaklaşık 4 gram esrar maddesi ile esrar maddesi içiminde kullanıldığı öğrenilen kova diye tabir edilen malzemelere rastladı. Polis ekipleri daha esrar maddelerini muhafaza altına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okul Bahçesinde Bonzai Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement