Okul Formalı Çekilmiş +18'lik Görüntüleri İnternete Düşünce İstifa Etti - Son Dakika
Dünya

Okul Formalı Çekilmiş +18'lik Görüntüleri İnternete Düşünce İstifa Etti

İngiltere'de 39 yaşındaki kadın müdür, cinsel içerikli fotoğrafları 18'lik bir internet sitesinde yayınlanınca görevinden istifa etmek zorunda kaldı.

09.06.2016 16:53  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Michelle Copeland isimli 39 yaşındaki okul müdürünün +18 bir sitede okul üniforması giymiş bir şekilde çekilmiş cinsel içerikli fotoğrafları yayınlandı. Okul müdüresi olay sonrası görevinden istifa etmek zorunda kaldı.

HAYAT KADINLARININ SİTESİ

Okul müdürünün açık fotoğrafları The Sun tarafından hayat kadınlarının reklam amacı ile kullandığı adultwork.com sitesinde ortaya çıkarıldı. Copeland, sitede kendisine ait profilinde kendisini ''Çok haşarıyım ve size çok iyi eşlik edebilirim.'' ifadelerini kullandı.

"YABANCILAR İLE KİRLENMEK İSTİYORUM"

Kadın müdür ayrıca, "Yeni şeyler denemeyi seviyorum, eğer benle her hangi yeni bir fantazi yaşamak istiyorsanız istediğiniz role girebilirim ve genel olarak yabancılar ile kirlenmek istiyorum." dedi.

KİMİN YAPTIĞINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Para karşılığı cinsel ilişkiye girecek müşteri bulmak için siteyi kullandığını inkar eden ve kendisine ait resimlerim kim tarafından siteye yüklendiği hakkında bilgisi olmadığını söyleyen evli kadın müdür, fotoğrafların başka siteler tarafından kullanıldığını ve bu resimleri kaldırtmak için site yetkililerinden fotoğrafları kaldırmalarını istediğini söyledi.

Okul Formalı Çekilmiş +18\'lik Görüntüleri İnternete Düşünce İstifa Etti

Son Dakika Dünya Okul Formalı Çekilmiş +18'lik Görüntüleri İnternete Düşünce İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Konya: Bu tarz haberleri özellikle topluyor gibisiniz. Benim ülkemde değil alakasız haber istemiyorum. 25 3 Yanıtla
    Hakan: O paşam emredersiniz..Siz istersinizde biz yapmazmıyız..Nasıl haber istersiniz..İran da ninjaların yaşam şekli haberi nasıl olur..De get lan zibidi.. 9 30
  • Casper: Tas gibi offf 9 7 Yanıtla
  • hs 31 gs hastasıyız TURKIYEEEEEEEEEEEEE: KOTU YOLA DUSMUS 0 0 Yanıtla

Advertisement