Okul Heyetinden Fevzi Bingöl'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Okul Heyetinden Fevzi Bingöl'e Teşekkür Ziyareti

Okul Heyetinden Fevzi Bingöl\'e Teşekkür Ziyareti

Bartın Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden bir heyet Bartın Çimento Fabrikası Genel Müdürü Fevzi Bingöl’ü ziyaret etti.

06.03.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden bir heyet Bartın Çimento Fabrikası Genel Müdürü Fevzi Bingöl'ü ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ender Işıkkent, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Altun ve okul takımı hentbol oyuncusu Utku Özçelik ile birlikte Bartın Çimento Fabrikası Genel Müdürü Fevzi Bingöl'ü ziyaret etti. Ziyarette Kastamonu'da yapılan Türkiye Şampiyonası Hentbol Gurup Birinciliği müsabakalarında okul takımına sponsorluk desteği sağlayan Bingöl'e teşekkür eden heyet, desteklerin devamını diledi. Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fabrika Müdürü Fevzi Bingöl de kurum olarak spora ve sosyal projelere önemli destekler verdiklerini söyledi. Sosyal ve sportif çalışmaların gençlerin gelişimindeki etkisini bildiklerini anlatan Bingöl, Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini anlattı. Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin sportif alandaki başarılarının sürmesi temennisinde de bulunan Bingöl, okulun yaptığı çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Heyetinden Fevzi Bingöl'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement