Okul Hizmetlisine Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Okul Hizmetlisine Doğum Günü Sürprizi

Okul Hizmetlisine Doğum Günü Sürprizi

Eskişehir Seyitgazi İlçesi Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesinde hizmetli olarak görev yapan aynı okul mezunu Ömer Soytürk’e okul yönetimi ve öğretmenler doğum günü sürprizi hazırladılar.

15.03.2017 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Seyitgazi İlçesi Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesinde hizmetli olarak görev yapan aynı okul mezunu Ömer Soytürk'e okul yönetimi ve öğretmenler doğum günü sürprizi hazırladılar.

Kırka Mahallesi yaşayan, ismini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupla duyuran ve mezun olduğu okula hizmetli olarak göreve başlayan Ömer Soytürk'e okul yönetimi ve öğretmenler sürpriz yaptı. Hazırlanan doğum günü pastası birlikte kesilip yenirken, Soytürk'e iyi yıllar temennisinde bulunuldu.

Böyle mutlu günümde kendisine unutmayan Okul Müdürü Mete Kurtoğlu ve öğretmenlere teşekkür eden Ömer Soytürk, "Hiç beklemiyordum ve çok duygulandım. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Mete Kurtoğlu ise; "Ömer aynı zamanda öğrencimizdi. Nasip oldu mezun olduğu okulu göreve başladı. Arkadaşlarımız tarafından, hatta Kırka'da herkes tarafından sevilen bir kardeşimizdir. Bizde yeni yaşını kutlama fırsatı bulduk" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Hizmetlisine Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement