Okul İnşaatında Çökme - Son Dakika
Güncel

Okul İnşaatında Çökme

Görüntü Dökümü : -Toprak kaymasının meydana geldiği alandan genel ve detay görüntü -Trafiğe kapatılan yoldan detay -Boşaltılan binalardan detay - Toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevreki binalar tahliye edildi Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.

19.01.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-Toprak kaymasının meydana geldiği alandan genel ve detay görüntü

-Trafiğe kapatılan yoldan detay

-Boşaltılan binalardan detay - Toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevreki binalar tahliye edildi

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Şenlik Sokak'ta depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak yeniden yapımına başlanan Şirintepe Ortaokulu inşaatında dün toprak kayması başladı. Kayan toprağın ağırlığına dayanamayan istinat duvarı gece saatlerinde çöktü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucu toprak kaymasının devam edebileceği olasılığına karşılık Şenlik Sokak ile Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir kısmı trafiğe kapatıldı.

Toprak kaymasından dolayı yıkılma tehlikesi bulunan 30 metrelik kule vinç nedeniyle de Şenlik Sokak'taki 7 apartman tahliye edildi.

Bu binalarda kalan vatandaşlar belediye tarafından spor salonuna yerleştirildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul İnşaatında Çökme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement