Türk Eğitim Sen'den Müdür Atamalarına Protesto - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim Sen'den Müdür Atamalarına Protesto

Türk Eğitim Sen\'den Müdür Atamalarına Protesto

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyeleri, müdür atamalarını protesto etti.

03.09.2014 16:24  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şube Başkanı Mustafa Uğur, Hükümet Konağı önünde yaptığı açıklamada, uygulamanın birçok sorunu ortaya çıkardığını söyledi.

Kamu sektörünün her kolunda ciddi bir kıyım yapıldığını ileri süren Uğur, "AKP iktidarının ortaya atmış olduğu içi boş 'Yeni Türkiye' kavramının ilk hedefi, iktidar gibi düşünmeyen, el öpmeyen, dik duruşlu ve onurlu eğitimciler olmuştur" ifadesini kullandı.

Ülke genelinde 7 bin okul müdürünün bir gecede görevinden alındığını ve kazanılmış tüm haklarının yok sayıldığını öne süren Uğur, "1980'li yıllardaki zulmü yaşayan, 28 Şubat'ta her türlü zorluklarla katlanan bizler, bugünlerde de aynı uygulama ile karşı karşıya olduğumuzu aziz Türk milletine açıklamayı kendimize birer borç biliriz. Ülkemizde yeniden ötekileştirme, kutuplaştırma, cezalandırma uygulamaları başlamıştır ve görünen odur ki ardı arkası kesilmeyecektir" diye konuştu.

Uğur, konuşmasının ardından, yanında getirdiği siyah ampulü kırdı.

Eyleme, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim Sen'den Müdür Atamalarına Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement