Okul Müdürlerinden Çınar'da Şehit Olan Polis Çiftçi ve Kızı Mevlüde İrem'in Mezarlarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Okul Müdürlerinden Çınar'da Şehit Olan Polis Çiftçi ve Kızı Mevlüde İrem'in Mezarlarına Ziyaret

Görüntü Dökümü : -Okul müdürlerinin şehit polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etmesi -Okul müdürlerinin dua etmesi Şehit babasına başsağlığı dilenmesi Diyarbakır'daki terör saldırısı Antakya'daki okul yöneticileri Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etti Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ve ilçede görev yapan okul müdürleri ile müdür yardımcıları, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde geçen perşembe günü PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ile aynı saldırıda hayatını kaybeden 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etti.

17.01.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-Okul müdürlerinin şehit polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etmesi

-Okul müdürlerinin dua etmesi

Şehit babasına başsağlığı dilenmesi Diyarbakır'daki terör saldırısı

Antakya'daki okul yöneticileri Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ve ilçede görev yapan okul müdürleri ile müdür yardımcıları, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde geçen perşembe günü PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ile aynı saldırıda hayatını kaybeden 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem'in mezarlarını ziyaret etti.

Kılınç ve beraberindekiler, şehit Çiftçi ve kızının Antakya ilçesine bağlı Açıkdere Mahallesi'ndeki mezarları başında Kur'an-ı Kerim okuttu. Daha sonra dua eden Kılınç ve okul yöneticileri, ardından şehidin babası Ali İhsan Çitfçi'ye başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirtti.

Şehit ailesinin acılarını paylaşmak ve başsağlığı dilemek için bir araya geldiklerini ifade eden Kılınç, şehit polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve hayatını kaybeden kızı Mevlüde İrem'e Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul Müdürlerinden Çınar'da Şehit Olan Polis Çiftçi ve Kızı Mevlüde İrem'in Mezarlarına Ziyaret - Son Dakika


Advertisement