Okul Müdürü Öğrencinin Kolunu Kırdı! - Son Dakika
Güncel

Okul Müdürü Öğrencinin Kolunu Kırdı!

Okul Müdürü Öğrencinin Kolunu Kırdı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki Yenişehir Okul Müdürünün bir öğrencinin kolunu kırdığı iddia edildi. Olay adli mercilere sevk edildi.

20.03.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir'de Yenişehir Orta Okul Müdürü İlyas Koyuncu'nun 7'inci sınıf öğrencisi Rober Arda Uluğtürkan'nın kolunu kırdığı iddia edildi. Hastanede yatan öğrencinin ailesi, okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Yenişehir Orta Okul 7'inci sınıf öğrencisi Rober Arda Uluğtürkan, önce salonda Okul Müdürü İlyas Koyuncu tarafından tekme tokat dövüldü ardından müdürün odasında darp edildi.

Darp ve dayak sonrası kolu kırılan öğrencinin kırık kolla derse girdiği iddia edildi. Daha sonra ailesi tarafından hastane götürülen Uluğtürkan'nın korkudan okuldaki dayaktan bahsetmediği ve korkudan bunu gizlediği belirtildi.

Yaşanan olayı anlatan öğrenci Uluğtürkan'ın babası Nihat Uluğtürkan, okul müdüründen şikayetçi olduklarını kaydetti.

Uluğtürkan, "Oğlum, Viranşehir Yenişehir Orta Okulu 7'inci sınıfa gidiyor. 12 yaşında. Kendisi okul müdürü tarafından darp ediliyor. Olaydan sonra okul müdürü tarafından korkutulmuş. O korku dolayısıyla o kırık kolu ile derse giriyor. Sonra arkadaşları tarafından eve getiriliyor. Okul müdürünün tekme atması ile kolunda çatlak oluşuyor. Olay zaten adliyelik oldu. Görüntülerde salonda iki tokat atıyor ve daha sonra tekme atıyor. Daha sonra kendi odasına alıp orada darp ediyor. Çocuk eve gelince 'korkudan düştüm' diyor. Bizde hastaneye götürdük. Çekilen film sonrası dirseğinde çatlak olduğunu öğrendik. Sonra kolunu alçıya aldılar. Daha sonra kuzeni 'müdür bugün çok kötü dövdü'diyor. Sonra kardeşim beni arayıp durumu anlatıyor. Bunun üzerine çocuğa sordum. Oda 'baba müdür dövdü, ben korkudan söyleyemedim' dedi. Bunun üzerine hemen karakola gidip suç duyurusunda bulunduk" dedi.

'ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU'

Yaşanan olayın çocuğunun psikolojisini bozduğunu kaydeden baba Uluğtürkan, çocuğunun bu olaya paralel olarak başka hastalığının nüksettiğini ve 10 gün hastanede yatacağını belirtti. Uluğtürkan, "Zaten çocuk olaydan önce soğuk algınlığından dolayı hastaydı. Bu olay üzerine psikolojisi bozuldu. Şuan bu hastalığı zatürreye çevirdi ve hastanede yatıyor. Doktor 10 gün daha hastanede yatması gerektiğini söyledi. Tabi bu yine olayla bağlantılı. Eğer çocuğun başına öyle bir şey gelmeseydi biz de çocuğumuz ile ilgilenirdik. Dolayısıyla morali iyi olurdu ama şuan biz onla uğraşıyoruz.
Çocuk yaramaz değil ve afacan bir öğrenci. Sürekli başarı belgesi getiriyor. Zaten üç yıl üst üste takdir getiren öğrenciye üstün başarı belgesi verilir ve benim çocuk her yıl bu belgeyi getiriyor.
Biz müdürü sorduk soruşturduk sabıkalı ve öğrencileri dövdüğünü öğrendik. Ama bunlar neticede duyum. Net bir bilgi yok elimizde. Adlığımız duyumlarda çocukları dayak ile terbiye etmeye çalışan bir müdür" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Okul Müdürü Öğrencinin Kolunu Kırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Genel Meclis üyelerini tebrik etti
    18:11 Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Genel Meclis üyelerini tebrik etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 31 Mart seçimlerinde Mahalli İdareler seçimlerinde İl Genel Meclis üyesi seçilen üyeleri tebrik ederek, hizmet etmeyi temenni etti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Türk ve Yunan Sanatçıların Ortak Çalışmasıyla Sahnelenecek Romeo ve Juliet Oyunu Provaları Tamamlandı
    18:04 Türk ve Yunan Sanatçıların Ortak Çalışmasıyla Sahnelenecek Romeo ve Juliet Oyunu Provaları Tamamlandı

    İngiliz yazar William Shakespeare'in Romeo ve Juliet oyunu, Türk ve Yunan sanatçıların ortak çalışmasıyla iki ülkede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Devlet Tiyatroları ile Yunanistan Pire Şehir Tiyatrosunun ortak yapımı olan oyun, Ankara Cüneyt Gökçer Sahnesi'nde sahnelenecek. Oyunun provaları tamamlanırken, yönetmen Lefteris Yovanidis, iki ülke sanatçılarının işbirliği yapmasının önemini vurgulayarak, nefret yerine sevgiyle kazanabileceğimizi belirtti. Oyun, Ankara, İstanbul ve Atina'da sahnelenecek.

  • Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı
    18:04 Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı

    Isparta'da bir ilkokul öğretmeni, boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrası yaparak kurtardı. Öğretmen, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde hızlı ve doğru müdahalede bulunarak öğrencinin hayatını kurtardı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ilk yardım eğitimi sayesinde Isparta'da binlerce öğretmen bu konuda eğitim almış oldu.

  • Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi
    18:04 Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, personel servisleri, motosiklet sürücüleri ve okul servislerine yönelik yapılan kontrollerde toplamda 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 9 personel servisine 102 bin 681 TL, dur ihtarına uymayan 2 araca 4 bin 392 TL, 11 motosiklet sürücüsüne 33 bin 823 TL ve 1 okul servisi sürücüsüne takograf kullanmamaktan 3 bin 135 TL idari para cezası uygulandı.

  • Adıyaman'da Sürücü Adayının Kullandığı Otomobille Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
    18:03 Adıyaman'da Sürücü Adayının Kullandığı Otomobille Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

    Adıyaman'ın 3. Çevre Yolu'nda direksiyon eğitimi alan sürücü adayı Gülsüm D'nin kullandığı otomobille, Berkay B. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Advertisement