Okul Müdüründen Servis Şoförlerine Karne - Son Dakika
Yerel

Okul Müdüründen Servis Şoförlerine Karne

Okul Müdüründen Servis Şoförlerine Karne

Ordu’nun Fatsa ilçesinin Kösebucağı Mahallesi İlk-Ortaokulu Müdürü Saim Sözer, okula taşıma yapan servis şoförlerine de karne sevinci yaşattı.

23.01.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinin Kösebucağı Mahallesi İlk-Ortaokulu Müdürü Saim Sözer, okula taşıma yapan servis şoförlerine de karne sevinci yaşattı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının 1. yarıyılının sona erdiği 23 Ocak Cuma günü okul önünde düzenlenen törende önce okul öğrencilerinin karne ve belgelerini dağıtan Okul Müdürü Saim Sözer, okula taşıma yapan servis şoförlerini tek tek çağırarak dönem sonu karnelerini verdi.

Bu sürprize çok sevinen servis şoförleri, yıllar önce öğrenci iken yaşadıkları bu heyecanı kendilerine tekrar yaşatan okul müdürler Saim Sözer'e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Okul Müdürü Saim Sözer ise, "Okulumuz taşıma merkezi olup Fatsa'da taşıma yapan 136 şoförün 7'si okulumuz öğrencilerini dağ taş yağmur çamur demeden okulumuza güvenli bir şekilde getirmektedir. Biz de okul idaresi olarak öğrencilerimizle birlikte şoförlerimizin de eğitim bir parçası olduğunu vurgulayarak güvenli taşımada dikkat etmesi gereken kuralları karneye yazarak şoförlerimizi değerlendirdik. Ayrıca tüm şoförlerimizi 2014-2015 eğitim-öğretim yılının 1. yarıyılında okulumuz öğrencilerini kazasız belasız zamanında okulumuza ulaştırdığı ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiği için teşekkür belgesi ile ödüllendirdik" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Müdüründen Servis Şoförlerine Karne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement