Okul Öncesi Eğitim Masrafını Valilik Karşılayacak - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Eğitim Masrafını Valilik Karşılayacak

Okul Öncesi Eğitim Masrafını Valilik Karşılayacak

Batman Valisi Ahmet Deniz, okul öncesi eğitim masraflarını Valilik olarak karşılayacaklarını belirtti.

15.09.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Öncesi Eğitime Batman Valiliğinden Destek

Batmanda Okul Öncesi Eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla Valilik harekete geçti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, anaokul masraflarını Valilikçe karşılayacaklarını söyledi.

Konu hakkında muhtarlara seslenen Vali Deniz, "sizlerden isteğim çocuklarımızın geleceği içinhep beraber mahallerinizde okul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızı okullara kazandıralım. Çocuklarımızla ilgi çok güzel projelerimiz var. Okul öncesi eğitimde Batman olarak Türkiye'de son sıralardayız. Bu konuda duyarlı olursak iki ay sonra bu sıranın nasıl değişeceğini hep beraber göreceğiz. Okul öncesi eğitimin bütün masraflarını Valilik olarak biz karşılayacağız. Bu çocuklar ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın teminatıdır" dedi.

"BATMAN YATIRIM İÇİN ÇOK MÜSAİT"

Öte yandan son dönemlerde bölgeye yapılmak istenen yatırımlara değinen Vali Deniz, Batmanın da bunlardan yeterince faydalanabilmesi için çalıştıklarını belirterek, en öncelikli olanın huzur olduğunu, huzur tesis edilmeden bir şeyin anlamının olmadığını vurguladı. Bunun sağlanması için de herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Vali Deniz, el birliğiyle parklarıyla, yollarıyla, yeşil anlarıyla pırıl pırıl bir şehir yapmak istediklerini ifade etti.

Vali Deniz;" Bu şehir hepimizindir. Sizlerin çocukları ve torunları daha güzel bir şehirde yaşasınlar, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşasınlar. Bütün derdimiz budur. Sizlerden isteğim sokaklarda belediye hizmetini yürüten personele yardımcı olmak ve onların çalışmalarını engellemeye kalkışanlara engel olmanızdır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Eğitim Masrafını Valilik Karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement