Okul Öncesi Öğretmen Adayları Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Öğretmen Adayları Minik Öğrencilerle Buluştu

Okul Öncesi Öğretmen Adayları Minik Öğrencilerle Buluştu

Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Şehit Elif Livan Anaokulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

25.04.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Şehit Elif Livan Anaokulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlimiz Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan Şehit Elif Livan Anaokulunda öğrencilerinin doğa ve çevre konusunda bilgilendirmek ve günlük yaşamda bu bilgileri tutum ve davranışa dönüştürmelerini sağlamak üzere uygulamalı eğitim çalışmaları yürütüyorlar.

Hatice Çelik, Öykücan Alphan, Nuri Çiftçi, Fatoş Özaktürk ve Mehtap İzci'den oluşan ekibin öğretmen adayı olarak öğrencilerle kurdukları diyalog onların iyi bir öğretmen olacaklarının göstergesiydi.

Şehit Elif Livan Anaokulu'nda yürütülmekte olan bu çalışmalar nedeniyle Anaokulu idarecileri ve öğrencilerin daveti ile Elif Livan Anaokulu Öğrencileri ile birlikte "Ormanı Keşfe Çıktık" yansı ile gösterilen fotoğraflar eşliğinde yapılan bu yolculuk çok keyifli geçti. Özellikle öğrencilerden Ahmet Emre ve Beyza'nın keşifteki yolculuğumuzda yaptıkları rehberlik ve katkıları yolculuğumuza renk kattı.

Keşfin sonunda öğretmen adayları ile birlikte hepimiz"Tohum-Fidan-Ağaç" oyunu oynadık. TEMA Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı işbirliği protokolü kapsamında hazırlanan Minik TEMA Eğitim Materyalinden birer örnek okula teslim edildi. Gelecek yılki Minik TEMA programa katılmaları yönünde davetimizi de yaptık.

Öğretmenler başta olmak üzere öğrenci velileri ve öğrencileri, verimli topraklarımız, yaşam veren su ve temiz bir hava için gönüllü olmaya çağırdık. Öğretmen adayları Topluma Hizmet uygulamaları bağlamında anaokulunda sürdürülen çalışmalara velileri de katarak devam ettireceklerini ifade ettiler. TEMA olarak yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğumuzu ifade ettik.

İlgileri ve davetleri için İnönü Üniversitesi öğrencilerine ve Anaokulu idareci ve öğretmenleri Ali Özdemir, Berrin Almasulu ve Şirin Çınar'a teşekkür ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Öğretmen Adayları Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement