Okul Önü Gaspçısı Parkta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Okul Önü Gaspçısı Parkta Yakalandı

Okul Önü Gaspçısı Parkta Yakalandı

Mersin'de okul önü ve yollarında bıçak zoruyla öğrencilerin cep telefonlarını gasp eden Mehmet Kula, polis tarafından parkta yakalandı.

22.05.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de okul önü ve yollarında bıçak zoruyla öğrencilerin cep telefonlarını gasp eden Mehmet Kula, polis tarafından parkta yakalandı.

Merkez Akdeniz İlçesi'ndeki okullarda okuyan 5 öğrenci, bir kişinin bıçak zoruyla cep telefonlarını gasp ettiğini belirterek polise başvurdu. Öğrencilerin hepsi de ifadelerinde gaspçının uzun boylu zayıf, esmer yapılı olduğunu ve mavi tişört, açık renk kot pantolon ile gri- kırmızı spor ayakkabı giydiğini söyledi.

Bunun üzerine şüpheliyiı yakalamak için harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Parkı'nda eşkale uyan Mehmet Kula'yı gözaltına aldı. Sorgusunda suçunu itiraf eden ve öğrenciler tarafından da teşhis edilen Kula, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Önü Gaspçısı Parkta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • emre salıver: Öncelikle sanık, 2 yıl veya daha az hapis cezasına mahkum olmuş olmalıdır. Ancak fiili işlediği sırada 18 yaşını doldurmamış veya 65 yaşını bitirmiş olan kişiler bakımından 3 yıl veya daha az hapis cezaları ertelenebilir. Erteleme kararının verilebilmesi için ayrıca daha önce kasıtlı bir suçtan dolayı üç aydan fazla hapis cezasına mahkum edilmemiş olması ve yargılama süresince gösterdiği pişmanlık dolayısıyla mahkemenin bu kişinin bir daha suç işlemeyeceğine kanaat etmesi gerekir. Mahkeme şartlar oluştuğunda hapis cezasının ertelenmesine karar vermek zorunda değildir. Bu karar mahkemenin takdirine bağlı olarak verilir. Eğer mahkeme erteleme kararı verirse, 1-3 yıl arasında bir denetim süresi belirler. Mahkeme, denetim süresi içinde cezası ertelenen kişinin bir meslek edinmesine, mesleğini gözetim altında yapmasına veya bir eğitim programına devam etmesine de karar verebilir. Mahkeme denetim süresi içinde hükümlüye rehberlik edecek bir uzman kişi görevlendirebilir. Hükümlü denetim süresi içinde kasıtlı bir suç işlerse veya mahkemenin kendisine yüklediği yükümlülükleri mahkemenin uyarısına rağmen yerine getirmemekte ısrar ederse, ertelenen cezasının kısmen veya tamamen infaz edilmesine karar verilir. Eğer denetim süresi iyi halli olarak geçirilirse, yani denetim süresi içinde kişi kasıtlı suç işlemez ve mahkemenin emrettiği yükümlülükleri yerine getirirse, ceza infaz edilmiş sayılır. 0 0 Yanıtla
  • emre salıver: yanlışlık var hemen cezaevine göndermek hata hakim bey avrupa cezalarını bilmiyor görgu tanığı yok acele niye ceza evine gönderiliyor bu çocuğun derdini dinleyin neden ne için hata yapmış böyle olmazzz 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement