Okul Servisleri Kaldırılacak mı? - Son Dakika
Güncel

Okul Servisleri Kaldırılacak mı?

Okul Servisleri Kaldırılacak mı?

Bakan Elvan, son noktayı koydu

25.11.2014 07:57  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamuoyunda tartışma oluşturan 'servislerin kaldırılması' konusuyla ilgili Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan "Hukuken söz konusu değil" diye konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, servislerin kaldırılması ile ilgili "Resmi kurumlara ait servislerin kaldırılması düşünülebilir ama özel kesime ait servisler kaldırılacak gibi bir şey söylemek mümkün değil. Hukuken de söz konusu değil" diye konuştu.

METROYA ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı dönüşüm programları kapsamındaki tartışmaları değerlendiren Bakan Lütfi Elvan, şunları söyledi: "Arkadaşlarımız özellikle enerji verimliliği konusunda çalışma yaparken bazı tedbirler ortaya koymuşlar. Bunlardan bir tanesi de metronun, özellikle raylı sistemlerin geçtiği bölgelerde insanların, metro ve raylı sistemlere daha kolay ulaşabileceğini düşünerek yapılan bir çalışma."

LONDRA MODELİ Mİ?

Enerji verimliliğini arttırıcı birtakım tedbirler alınacağını dile getiren Elvan, kent merkezlerine girişlerin paralı olmasına yönelik belediyelerin bir çalışma yapacaklarını söyledi ve ekledi " Londra'da olduğu 'Belirli merkezlerin paralı yapılması halinde yığılma azalabilir mi?' gibi birtakım çalışmalar olacak. Vatandaşlarımızı rahatsız edici, vatandaşlarımızın beklentilerini ortadan kaldırıcı bir karar alınması söz konusu olamaz."

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel Okul Servisleri Kaldırılacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement