Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri - Son Dakika
Güncel

Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri

Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği "Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri" gerçekleştirildi.

11.10.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, hem Okul Sporları Tertip Komitesi'nin 9 yeni üyesi tanıtıldı, hem de "Okul Sporları Birimimizin" yeni web sitesi hakkında, beden eğitimi öğretmenlerine bilgi sunumu yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, "ilimizin sporda daha iyi yere gelmesi için siz değerli beden eğitimi öğretmenlerimiz ile bir araya gelmekten çok mutluyum. Beden eğitimi öğretmenlerimizi birer yetenek avcısı olarak görürsek, onlar yetenekli öğrencileri bizlere yönlendirdikleri takdirde, bizde antrenörlerimiz ile birlikte o öğrenciyi kendi branşında eğiterek şampiyon sporcu yapacağız. Sporcu seçmelerinde beden eğitimi öğretmenlerine çok iş düşüyor. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, sıkı sıkıya işlerine sarılırsa hem ilimiz için hem de ülkemiz için çok verimli bir noktaya geliriz.

Günü kurtarma programlarından ziyade, belki 100 yıllık proje ve programların sportif başarılar için daha faydalı olacağının altını çizen Erim, çalışma saatlerimizive fedakarlığımızı arttırarak, aynı zamanda tesislerde iyileştirmeler yaparak sağlamalıyız. İl müdürlüğü olarak hemen hemen bütün tesislerde çok güzel yatırımlar yaptık. Tesislerimizi son derece modern hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Beden eğitimi öğretmenleri, BESYO- SKS Daire başkanlığı ve il müdürlüğümüz bünyesinde çalışan antrenörlerimiz ile birlikte el ele vererek Ağrı'da sporu tabana yayıp en yüksek başarıları elde edeceğiz. Bütün okullarımızın farklı branşlarda okul takımları kurması bu noktada çok etkili olacaktır.

İslam oyunlarında komşumuz İran çok başarılı bir grafik çizdi. Bunun nedeni İran'da spor tabana yayılmış. İran'da halk gece 12'ye kadar salonlarda spor yapıyor. İran İslam oyunlarında Endonezya'dan sonra ikinci oldu. Bizde sürekli çalışmalarımızı gereğince yaparsak eminim ki bizde başarılı olacağız.

Okullarımıza elimizden gelen yardımları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bazı okullarımızın spor salonlarını onardık, malzeme desteği verdik, SODES kapsamında Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesine halı saha yaptık,Sağlık Meslek Lisesine basketbol, voleybol, futbol sahası yaptık, bu gibi yardımlarımız devam edecektir.

Çalışmaları ve Tesislerin genel durumu hakkında bilgi veren il müdürü ERİM, toplantıya katılım sağladıkları için beden eğitim öğretmenlerine teşekkür etti.

Toplantıya, İl müdürü Mehmetşafi ERİM, Spor Şube Müdürü CEMİL BUDAK, Milli Eğitim Şube Müdürü Taner PAKIR, Beden Eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı.

Program, katılımcılara ikram ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Sporları Bilgi Yönetim Hizmetleri Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement