Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası İlk Gün Maçları Oynandı - Son Dakika
Güncel

Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası İlk Gün Maçları Oynandı

Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası İlk Gün Maçları Oynandı

Ercan ATA, San Felipe Reu-DHA (Fotoğraflı) Amasya Kız Spor Lisesi, Guatemala 1. Takımı karşısında 6-1 kaybederken, Erkekler de ise Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

14.04.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ercan ATA, San Felipe Reu- DHA (Fotoğraflı)

Amasya Kız Spor Lisesi, Guatemala 1. Takımı karşısında 6-1 kaybederken, Erkekler de ise Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

Guatemala'nın San Felipe Reu şehrinde kalan kafile, Guatemala maçı için Qvetzaltenango şehrine 2 saat otobüs yolculuğu yaparak 1850 metre rakımda oynadığı karşılaşmadan beklenmedik bir skor ile ayrıldı.

GUATEMALA 1. TAKIMI: 6 - AMASYA KIZ SPOR LİSESİ: 1

STAT: Mario Camposlco

HAKEMLER: Julia Meyer (Almanya), RadoslavGıdzhenov (Bulgaristan), Chagıp Neghlız (Fransa)

AMASYA KIZ SPOR LİSESİ: Ebru Yancı, Sevda Aydın (dk 48 Esra Gündüz), Emine Hupal, Seyda Güner, Firdevs Eser, Ceren Çam, İlayda Civelek, Sevgi Aslan, Beste Koldaş, Berna Bayram, Ayşegül Bayram.

GUATEMALA 1. TAKIMI: Angie Hidalgo, Ditra Martinez, Rubi Ventura, Keshy Solarzano, Michelle Herrera, Joze Corado, Fernando Marotta, Eunice Lopez, Yuvitza Mayen, Alma Mendez, Coralina Grande.

GOLLER: 15-73-74'üncü dakikada Ventura, 21-72'nci dakikada Solarzano, 48'inci dakikada Herrera(Guatemala 1. Takımı), 30'uncu dakikada İlayda(Amasya Kız Spor Lisesi)

Amasya Kız Spor Lisesi şampiyonanın ikinci günü iki maç oynayacak. İlk maçı TSİ 17.00'de Finlandiya ile, ikinci maçını ise yine Türkiye saati ile 24.00'de Almanya ile oynayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

13'üncü dakikada İlayda soldan ortaladı, kaleci Hidalgo topu elinden kaçırınca topu önünde bulan Ebu'nun sert şutu defanstan döndü. Daha sonra devamında İlayda'nın vuruşu kalecide kaldı.

15'inci dakikada Solarzano'nun ara pasıyla ceza alanı içerisinde topla buluşan Ventura düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-1

21'inci dakikada Ventura'nın pasını, Solarzano tamamladı 0-2.

30'uncu dakikada Ceren'in pasıyla ceza sahasına giren İlayda, skoru 1-2 yaptı ve devre 2-1 Guatemala 1. Takımı lehine sona erdi.

İKİNCİ YARI

48'inci dakikada Sevda Aydın sakatlanarak yerini, Esra Gündüz'e bıraktı.

Hücum gücü zayıflayan Amasya Kız Spor Lisesi rakibinin atakları karşısında oldukça zorlandı. Oyunda denge kurmaya çalışan Amasya Kız Spor Lisesi karşısında Guatemala 1. Takımı farkı Herrera'nın golüyle 1-3 getirdi.

68'inci dakikada ceza sahasına giren Beste'nin şutu üst direkten auta çıktı.

69'uncu dakikada ise bu sefer İlayda, Sevgi'in orta sahadan verdiği pasla ceza sahasına girdi. Ancak İlayda'nın sağ çaprazdan çektiği şut önce kaleciye ardından direğe çarparak kornere çıktı.

72. dakikada savunmada yapılan hatayı bu sefer Solarzano tamamladı skor 1-4 oldu.

Moral bozukluğu yaşayan Amasya Kız Spor Lisesi oyundan bir anlık kopmaları nedeniyle sahneye tekrar Ventura çıktı ve takımının 5. kendisinin ise ikinci golünü attı ve son dakikalarda skor 1-5 oldu.

Uzatmanın ilk dakikasında Emine'nin ceza sahası dışından çektiği şut yan direkten döndü ve Guatemala'nın hücumu başladı. Fetzer'in uzun pasını alan Ventura ceza sahası dışından çektiği şutla skoru 1-6 ya taşıdı ve karşılaşma da bu skorla sona erdi.

TRABZON ERDOĞDU ANADOLU LİSESİ: 1 - ÇEK CUMHURİYETİ: 1

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi şampiyonanın ilk maçında, Çek Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

Guatemala'nın San Felipe Reu şehrinde kalan Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi kafilesi, Çek Cumhuriyeti maçı için 1 saat 40 dakika yolculuk yaparak Coatepeque şehrine giderek maça çıktı.

STAT: Estadıd İsrael Barlios

HAKEMLER: Alfırede Maykıl (Almanya), Radoslav Gırdelov (Bulgaristan), Changlkh Nellhlız (Fransa)

TRABZON ERDOĞDU ANADOLU ERKEK LİSESİ: Furkan Taş, Mehmet Yeşil, Mücahit Çakır, Selim Dilli, Selim Dervişoğlu, Alihan Aydın, M. Emin Kabul, Talha Aydemir, Berkan Turan, Alperen Bayrak.

ÇEK CUMHURİYETİ: Denis Barti, Patrik Bartok, Jakup Cermak, Daniel Fikar, Martin Hotky, Jiri Klima, Ladislav Kolcava, Lucas Konrad, Patrik Locerek, Jan Novotny, Frantisek Malar.

GOLLER: , 8'inci Alperen (Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi), 59'uncu dakikada penaltıdan Malar (Çek Cumhuriyeti)

SARI KART: Mahmut ve Mücahit (Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi), Martin (Çek Cumhuriyeti)

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi şampiyonanın ikinci günü iki maç oynayacak. İlk maçı TSİ 17.00'de Finlandiya ile, ikinci maçını ise 23.00'de Guatemala 2. Takımı ile yapacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

2'nci dakikada ilk atağını gerçekleştiren Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi, Talha ile kaçırdı.

8'inci dakikada ise Alihan'ın pasıyla buluşan Alperen, kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 1-0

12'nci dakikada Malar'ın ceza sahasının dışından çektiği şut Furkan'da kaldı.

18'inci dakikada Mücahit Klima'ya yaptığı faul nedeniyle 5 dakika saha dışında kaldı.

Bu dakikadan itibaren Çek atakları başladı.

35'inci dakikada Talha sol taraftan yaptığı ortada Mehmet yükseldi ve topu dışarı attı.

İKİNCİ YARI

İlk atak Çeklerden geldi Cermak ceza sahasına yaptığı ortada yaşanan karambolde topla buluşan Malar topu üsten dışarı gönderdi.

51'inci dakikada Berkan ceza sahasına girerken Konrad tarafından düşürüldü. Serbest vuruşu kullanan Alperen topu kalecinin üstüne vurdu.

59'uncu dakikada Malar kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Furkan rakibini düşürdü ve hakem penaltı çaldı. Topun başına geçen Malar, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi ve maç 1-1 sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası İlk Gün Maçları Oynandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi
    01:29 Hatay'da aranan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı
    01:28 İskenderun'da Yağma ve Kasten Yaralama Şüphelisi Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen yağma ve kasten yaralama olayının şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheli üzerinden bir adet pasaport, müştekiye ait kimlik ve 700 TL nakit para ele geçirildi.

  • Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı
    01:27 Hatay'da 150 bin TL değerinde ikinci el malzeme çalan 2 şüpheli yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, Dörtyol ilçesinde bir iş yerinden çalınan 150 bin TL değerindeki ikinci el malzemelerin şüphelilerini yakaladı. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

  • Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
    01:27 Hatay'da 23 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 23 yıl 9 ay 20 gün hapis cezasıyla aranan şahıs, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. H.E.D. isimli şahıs, hırsızlık suçundan aranıyordu ve gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • İskenderun'da Ev ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı
    01:26 İskenderun'da Ev ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarının şüphelileri, emniyet güçleri tarafından yakalandı. İskenderun'da yaşanan 3 ayrı evden hırsızlık olayının şüphelisi A.S.Ç. tutuklanırken, bir motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi İ.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.


Advertisement