Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası Eskişehir'de yapıldı.

19.02.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası Eskişehir'de yapıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'ndeki ormanlık arazide gerçekleştirilen yarışmada, gruplarda, genç kadınlar A kategorisinde Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Lisesi ikinci, İzmir Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi üçüncü, Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç kadınlar B kategorisinde ise birinciliği İzzet Baysal Gölyüzü Meslek Lisesi, ikinciliği Balıkesir Cumhuriyet Lisesi, üçüncülüğü Antalya Levent Aydın Anadolu Lisesi elde etti.

Genç erkekler A kategorisinde Maltepe Askeri Lisesi birinci alırken, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Balıkesir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, İzzet Baysal Anadolu Lisesi ise dördüncü sırada yer aldı.

Genç erkekler B kategorisinde, Maltepe Askeri Lisesi birinci, Yenibosna Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Dr. Binnaz Ege Dr. Rıdvan Ege Lisesi üçüncü, Adana Özel Burç Vural Anadolu Lisesi de dördüncülüğü elde etti.

Ferdi sporcularda ise genç kadınlar A kategorisinde Karşıyaka Anadolu Lisesi'nden Ayşe Bozkurt birinci, Beypazarı Anadolu Lisesi'nden Hümeyra Altınışık ikinci, Bornova Anadolu Lisesi'nden Dila Küçükali ise üçüncü oldu.

Genç kadınlar B kategorisinde Necla-Tevfik Karadavut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Dilan Torman birinci, Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden Hilal Arslan ikinci, Balıkesir Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden Özge Bozça üçüncü sırada kaldı.

Genç erkekler A kategorisinde, Konak Kenan Evren Anadolu Lisesi Ferhat Alyılmaz birinci elde ederken, Balıkesir Cumhuriyet Anadolu Lisesi Emirhan Külahsız ikinci, Maltepe Askeri Lisesi'nden Cengizhan Sabuncu ise üçüncülüğü aldı.

Genç erkekler B kategorisinde, Yenibosna Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Deniz Erdoğan birinciliği, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Emre Çetinkaya ikinciliği, Maltepe Askeri Lisesi'nden de Berat Arslan üçüncülüğü elde etti.

Grup müsabakasında, kendi kategorisinde ilk dörde giren takımlar ile ferdi olarak kendi kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporcular, Okullararası Oryantiring Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Sporları Oryantiring Bölge Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement