Okul Ve Cami Hizmetleri Kocahasanlı'da Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Okul Ve Cami Hizmetleri Kocahasanlı'da Sürüyor

Erdemli'nin Kocahasanlı Mahallesinde bulunan Merkez Camiinin ve Ortaokulun eksiklerinin, Erdemli Belediyesinin çalışmalarıyla giderildiği bildirildi.

03.01.2017 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü okul ve camilere hizmet projesi kapsamında Kocahasanlı Ortaöğretim Okulu ve Kocahasanlı Merkez Camiinin eksikleri giderildi. Başkan Tollu, bu hizmetin kendileri ve vatandaş açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

Okul ve caminin yeniden boyandığı ve bahçe düzenlemesinin yapıldığı kaydedildi.

ÇOCUKLAR ZOR ŞARTLARDA OKUMASINLAR

Genel anlamda, göreve geldikleri günden bu yana ilçede bu tür hizmeti yaparak vatandaşların taktirini kazanan Erdemli Belediyesinin bundan sonra da hız kesmeden cami ve okullara hizmet projesini sürdüreceğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmetlerin kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Tollu açıklamasında, okul yıllarında şartların zor olduğunu, okula gidip gelirken ve okul içerisinde zorluklar yaşadıklarını ifade ederek; "şimdi bizim çocuklarımız, eskiden bizim yaşadığımız zorlukları yaşamasınlar diye belediye olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana bu çalışmaları ortaya koyduk. Bizim çocuklarımız okullarına kışın çamurlu yazın tozlu yollardan okullarına gitmesinler diye ilk olarak işe okul yollarından başladık. Okulların bahçelerini düzenledik. Oturma grupları, kamelyalar, banklar, oyun grupları armağan ettik. Bahçelerini asfalt ve parke ile donattık. Boyası kötü, olmayan okulları yeniden boyadık. Öğrencilerimize ücretsiz kitaplar dağıttık. Öğretmenlerimizin şikâyetlerini dinledik ve eksikleri giderdik" dedi.

BAŞKAN TOLLU: "ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR"

Öğrencilerin bu ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Tollu, "çocuklarımız rahat etmelidir ki; sadece derslerine odaklanabilsinler. Onlar okusunlar ve ülkemize, devletimize, milletimize faydalı bireyler olsunlar. Biz, çocuklarımıza bu olanakları sağlamak zorundayız" dedi.

PROJE KAPSAMINDA CAMİLERE DE HİZMET GİDİYOR

Aynı hizmetlerin camiler için de yapılmakta olduğunu ifade eden Tollu, cami cemaatinin de rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gereken hizmetlerin bu proje kapsamında verildiğini söyledi. Bu hizmetlerin kendileri açısından özel bir yeri olduğunu savunan Tollu, açıklamasının sonunda, "biz, bu hizmetleri öncelikle Allah rızası için yapıyoruz. Bu hizmetler halk içindir ve bu anlamda ilkemiz, "halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışıdır. Camilerimiz için ayrıca cami temizliği projesini de uyguluyoruz. Bütün camilerimizi sırasıyla her gün temizliyoruz" dedi.

ERDEMLİ'DE İLK DEFA YAPILIYOR

Bu hizmetlerin böylesine kapsamlı bir şekilde Erdemli'de ilk defa kendileri tarafından yapıldığını bildiren Tollu'ya da vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların sürdürülmesini istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Ve Cami Hizmetleri Kocahasanlı'da Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement