Okul ve Kurum Müdürlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Okul ve Kurum Müdürlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

AMASYA(AA) – Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul ile kurum müdürlerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

12.01.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) – Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul ile kurum müdürlerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

İl koordinatörü ve iş güvenliği uzmanı Ahmet Bülbül, Öğretmenevi'nde düzenlenen eğitimde, okul ve kurumlarda iş sağlığı ve güvenliği kültürünü üst düzeye çıkarmak, okul ve kurumlarda sağlıklı ve güvenli şekilde sürdürülmesini sağlamak amacıyla eğitim verildiğini söyledi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun kurum yöneticilerine getirdiği yükümlülük ve sorumluluklara işaret edip risk analizleri ve acil durum planları ile okul ve kurumlardaki tehlikelerin belirlenmesi için risk değerlendirmelerinin yapılmasının gerektiği anlatan Bülbül, okul ve kurumlardaki olası kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve ilk yardım konularında bilgi verdi.

Bülbül, "İşin yapılması sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa ve güvenliğe zarar verebilecek koşullardan korunmak amacıyla yapılan sistemli ve bilimsel çalışmalarda amacımız, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak, çalışanları çalışma ortamından kaynaklanan sağlık ve güvenlik risklerine karşı korumak. Çalışanların ve iş yerlerinin can ve mal güvenliğini korumak amacıyla eğitimlerin bundan sonra da devam edecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul ve Kurum Müdürlerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement