Okul Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Okul Yolları Asfaltlanıyor

Okul Yolları Asfaltlanıyor

Siverek'te Büyükşehir Belediyesi ile Siverek Belediyesi Fen İşleri ekipleri okul yollarındaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

20.10.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SiverekÇermik karayolunun 3. kilometresinde yapılan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Profesör Dr. Abdul Kadir Karahan Fen Lisesinin yapımının tamamlanıp eğitim başlamasından sonra yağan yağmurlarla beraber çamur deryasına dönen yolu Siverek Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlanmaya başladı.

Fen işleri yetkilileri, asfaltlama öncesi yol zemininde tasfiye başlatan ekiplerin yola serilen malzeme ile sıkıştırma ve yapılacak asfaltın uzun ömürlü olması açısından bazı çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

Çalışma alanına giden Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş burada yapılan yolu inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Karakaş incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Siverek Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim veren okullarımızın yapılmamış yollarını yapıyoruz. Şuanda Siverek merkez Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesinin yolunu yapıyoruz. İnşallah en yakın zamanda bu yollarımızı bitireceğiz ve faaliyete geçecek. Çocuklarımız, öğrencilerimiz çamursuz bir yolda güzel bir yolda okullarına gidebilecekler" dedi. Okul yöneticileri kış aylarında yağmurlarla beraber yolun kullanılamaz hale geleceğini, bu yüzden öğrencilerin büyük zorluklar yaşayacağını, bu çalışma ile büyük bir mağduriyetin önüne geçtikleri için belediye yetkililerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Okul Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement