Okula Dönüş Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okula Dönüş Heyecanı

Okula Dönüş Heyecanı

Yaz tatilinin bitmesine az bir zaman kala, çocukların yeni eğitim ve öğretim yılı heyecanına Optimum Outlet de birbirinden güzel hediyeleriyle ortak oluyor.

02.09.2014 09:49  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz tatilinin bitmesine az bir zaman kala, çocukların yeni eğitim ve öğretim yılı heyecanına Optimum Outlet de birbirinden güzel hediyeleriyle ortak oluyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana'da bulunan Optimum Outlet'lerde düzenlenen 'Okula Dönüş Kampanyası' ailelerin ve öğrencilerin okul alışverişine renk katacak.

Optimum Outlet'ler 1 Eylül günü başlayan kampanya çerçevesinde, hafta içi günlerde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine okul çantası, 100 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara da kırtasiye seti armağan edecek. 12 Eylül'e kadar sürecek olan Okula Dönüş Kampanyası'ndan tüm Optimum Club üyeleri yararlanabilecek. Henüz Optimum Club üyesi olmayanlar da kampanya noktasında dolduracakları kısa bir form ile çocukları veya yakınları için bu hediyelere hemen sahip olabilecek.

"Optimum Outlet'te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra Optimum, hediye kampanyalarıyla da alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya devam edecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okula Dönüş Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement