Motosikletle Kamyon Çarpıştı! Baba Çocuğuyla Kamyonun Altında Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletle Kamyon Çarpıştı! Baba Çocuğuyla Kamyonun Altında Kaldı

Motosikletle Kamyon Çarpıştı! Baba Çocuğuyla Kamyonun Altında Kaldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu, motosiklette bulunan baba ve oğlu ağır şekilde yaralandı.

30.12.2015 14:17  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin Kadirli- Sumbas Karayolu Hardallık köyü yakınlarında bir trafik kazası meydana geldi. Motosiklet ile kamyonun çarpıştığı kazada motosiklette bulunan baba ve oğlu ağır şekilde yaralandı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

MOTOSİKLETLE KAMYON ÇARPIŞTI

Edinilen bilgiye göre, kaza Kadirli-Sumbas Karayolu Hardallık köyü yakınlarında meydana geldi. 10 yaşındaki oğlu Soner Fındık'ı 80 KR 746 plakalı motosiklet ile okula götüren Ali Fındık'ın kullandığı motosiklet ile ana yol üzerinde Sumbas yönüne doğru seyir halinde olan Önder Y. idaresindeki 01 RF 172 plakalı kamyon çarpıştı.

BABA VE OĞUL AĞIR YARALANDI

Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulup asfalt zemine düşen baba ve oğlu ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Başından yaralanan Ali Fındık ve Soner Fındık hastanede tedavi altına alındı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletle Kamyon Çarpıştı! Baba Çocuğuyla Kamyonun Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HARPUTLU: Buyuk gecmis olsun, allah tez elden eski sagliklarina kavusmalarini nasip etsin, bu arada basta 112 acil olmak uzere, t.c.deki tum saglik personelinide insan ustu gayretlerinden dolayi kutlar ve saygilar sunarim allah sizlerinde eksikliginizi gostermesin aminnnn 2 0 Yanıtla

Advertisement