Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki - Son Dakika
Güncel

Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki

Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, öğretim yılı başlangıcının ilk haftasında öğrencilere yönelik verilen eğitime tepki için andımız okunmak istenince müdür, öğrencilere tepki gösterdi.

26.09.2016 15:11  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, öğretim yılı başlangıcının ilk haftasında öğrencilere yönelik verilen eğitime tepki için andımız okunmak istendi. Az sayıdaki öğrencinin bu girişimine tepki gösteren Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu, "Kendinize gelin. Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz." dedi.

"KENDİNİZE GELİN, DİNGONUN AHIRI MI BURASI"

Karşıyaka'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda, ilk bir haftada verilen eğitimden memnun olmayan bazı velilerin isteği üzerine, çocuklar bayrak töreninden sonra andımızı okumak istedi. Ancak öğrencilerin bu girişimine tepki gösteren Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu, "Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın? Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" dedi.

Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki

BAZI VELİLER TEPKİLİ

Bu sırada okul bahçesinin dışında bekleyen velilerin ise yaşananlara sessiz kaldıkları gözlendi. Bazı veliler de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği 15 Temmuz darbe girişimi olaylarının videolarının izletildiğini, bunun da çocuklarının psikolojilerini etkilediğini söyledi.

Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okulda Andımızı Okumak İsteyen Öğrencilere Müdürden Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement