Okulda, Ayak Kıran Petek Tartışması - Son Dakika
Güncel

Okulda, Ayak Kıran Petek Tartışması

Okulda, Ayak Kıran Petek Tartışması

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İshakpaşa İlkokulu bünyenisnde bulunan anasınıfa giden 5 yaşındaki A. İdil isimli öğrencinin sağ ayağının, tuvalette üzerine kalorifer peteğinin düşmesi sonucu kırıldığı öne sürüldü.

16.09.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İshakpaşa İlkokulu bünyenisnde bulunan anasınıfa giden 5 yaşındaki A. İdil isimli öğrencinin sağ ayağının, tuvalette üzerine kalorifer peteğinin düşmesi sonucu kırıldığı öne sürüldü. Okul idaresi ise çocuğun ayağının ayağını peteğe çarpması sonucu kırıldığını iddia etti.

İnegöl'de İshakpaşa İlkokulu'nun anakokuluna giden A. İdil'in sağ ayağı iddiaya göre tuvalette yüzünü yıkadıktan sonra, çıkarken üzerine kalorifer peteğinin düşmesi sonucu kırıldı. Hastaneye getirilen küçük çocuğun ayağı alçıya alındı. Olayı, torununu almak için okula gittiği sırada öğrendiğini söyleyen Emine Şükran İdil, Torunumun çıkması için okul önünde bekliyordum. Binada bir bağrışma oldu. İçeri girdiğimde, lavobada bir çocuğun üzerine kalorifer peteğinin düştüğü söylendi. Daha sonra bu kişinin torunum olduğunu gördüm. Çok korktum. Kendisini hemen hastaneye getirdim. Ayağında kırıklar vardı. Olayı Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdim. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu işin peşini bırakmayacağım dedi.Bu arada DHA'nın sorularını yanıtlayan müdür yardımcıları, iddianın doğru olmadığını belirtip, Çocuğun üzerine kesinlikle kalorifer peteği düşmedi. Koşarken ayağını vurdu. Olay bundan ibarettir dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, inceleme yapması için müfettiş görevlendirdiği A.İdil'in yaralanmasıyla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okulda, Ayak Kıran Petek Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement