Okulda Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Okulda Doğum Günü Sürprizi

Okulda Doğum Günü Sürprizi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hisarcık Anadolu Lisesi’nde Rehber Öğretmen olarak görev yapan Ramazan Yılmaz’a Okul Müdürü Ali Osman Kılıç ve öğretmen arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

28.04.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Hisarcık Anadolu Lisesi'nde Rehber Öğretmen olarak görev yapan Ramazan Yılmaz'a Okul Müdürü Ali Osman Kılıç ve öğretmen arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Anadolu Lisesi'ne ziyaret amacıyla gelen Kaymakam Davut Bayraktar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'nin öğretmenler odasında öğretmenlerle birlikte sohbet ettikleri esnada Okul Müdür Yardımcısı Sebiha Kaya, odadaki buzdolabında bulunan doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde masada oturan Rehber Öğretmen Ramazan Yılmaz'ın önüne koydu. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını gören Ramazan Yılmaz büyük şaşkınlık yaşadı. Kaymakam Davut Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Okul Müdürü Ali Osman Kılıç ve öğretmen arkadaşları pastanın üzerindeki mumları üfleyen Yılmaz'ın 27 yaşına girişini kutladılar.

Böyle bir doğum günü kutlamasının hayatının en güzel anılarından biri olarak kalacağını söyleyen Ramazan Yılmaz,"Doğum günü kutlamasında Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün de olması beni ayrıca çok heyecanlandırdı. Bana böyle anlamlı bir doğum günü kutlaması yaşattıkları için Okul Müdürüme, Müdür Yardımcılarıma ve öğretmen arkadaşlarım ile Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürüme çok teşekkür ediyorum" diye konuştu

Doğum günü kutlamasının sonunda topluca selfie çekildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okulda Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement