Okulda İsimle Birlikte Göz Kamaştıran Değişiklik - Son Dakika
Yerel

Okulda İsimle Birlikte Göz Kamaştıran Değişiklik

Okulda İsimle Birlikte Göz Kamaştıran Değişiklik

Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Yatılı Bölge Okulu’nun adı 1071 İmam Hatip Ortaokulu yapıldıktan sonra inanılmaz değişimler yapıldı.

09.05.2016 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesindeki 1071 Yatılı Bölge Okulu'nun adı 1071 İmam Hatip Ortaokulu yapıldıktan sonra inanılmaz değişimler yapıldı.

Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imam hatip ortaokuluna dönüştürülen okul, yapılan değişiklikle adeta göz kamaştırıyor. İdare tarafından ilçede duvar resimleri yapan Yılmaz Başaran'a yeniden dizayn ettirilen okul, görenleri kendine hayran bıraktırıyor. Öğrencilerin okulun içinde eğitici yazı ve resimlerle vakit geçirmeleri ve daha fazla okul bahçelerini tercih etmesini istediklerini ifade eden Okul Müdürü Süphi Önal, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ismi değiştirilince, ben ve yönetimin okulumuzun ismine yakışır bir okul yapmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yeniden dizayn ettirdik. Okulumuzun içinde imam hatip ruhuna göre eğitici yazı ve resim yaptırdık. Dış bahçesine duvar resimleri yaptırarak öğrencilerin severek ve eğlenerek ders yapmasını istedik. Okulumuzun bahçesinin çevre düzenlemesini öğrencilerimiz için yeniden düzenledik. Bizlere her konuda destek veren başta Kaymakamız Soner Kırlı ve Milli Eğitim Müdürümüz Kenan Kayretli'ye teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Okullarının çok güzel olduğunu ve çok sevdiğini vurgulayan öğrenciler ise, "Öğretmenlerimiz bize okulu sevdirmek için boya yaptılar. Çok güzel olmuş, çok beğendik" şeklinde konuştular. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okulda İsimle Birlikte Göz Kamaştıran Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement