OKULLAR AÇILIYOR AMA ALIŞVERİŞ TAM BAŞLAMADI - Son Dakika
Güncel

OKULLAR AÇILIYOR AMA ALIŞVERİŞ TAM BAŞLAMADI

OKULLAR AÇILIYOR AMA ALIŞVERİŞ TAM BAŞLAMADI

2016-2017 eğitim-öğretim yılı bugün başlıyor. Bazı veliler okul alışverişine başlarken bazıları ise henüz okul alışverişini yapmadı. Kırtasiyeciler ise okul alışverişinin bugünden itibaren başlayacağını söyledi.

19.09.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da bulunan kırtasiyeciler, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiyecilerde alışveriş hareketliliği kısmen de olsa başladı. Eğitim ve öğretim yılında bu yıl çok sayıda veli kırtasiyeden, mağazalara kadar dolaşıyor. 19 Eylül'de başlayacak olan 2016 - 2017 eğitim öğretim dönemine hazırlanan velilerde çocuklarıyla beraber alışveriş yaparak eksikliklerini tamamlamaya çalışıyor. Okula yeni başlayan bir öğrencinin masraflarının daha yüksek olduğunu belirten veliler çocuklarının mutlulukları ve geleceği için her şeyi göze aldıklarını vurguladılar. Öte yandan araya Kurban Bayramı tatilinin girmesinden dolayı bazı velilerin henüz tatilini bitirmemesinden kaynaklı okul alışverişinin tam başlamadığı gözlendi. Bazı kırtasiyeciler ise okul alışveriş yoğunluğunun Pazartesi gününden itibaren başlayacağını söyledi. Sebebi ise öğrencilerin öğretmenlerinden alacakları liste dâhilinde alışveriş yapacak olması. Buna rağmen kırtasiyeciler eksiklerini tamamlayıp yoğunluğu beklemeye başladı.

KILIÇ: PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN YOĞUNLUK BAŞLAYACAK
Kent merkezinde Kırtasiye işletmesi bulunan Hakan Kılıç, bu sene okul alışverişinin geç başlamasının bayram tatilinden dolayı olduğunun altını çizerek, "Henüz daha okul alışverişi başlamadı inşallah Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Çoğu veli henüz öğretmenlerin vereceği listeyi bekliyor. Veliler öğretmenlerin vereceği listeye göre alışveriş yapmak istiyor. Bunun yanında biliyorsunuz araya Kurban Bayramı tatili de girdi. Bayram tatili de Pazar günü sona eriyor. Birçok veli daha bayram tatilini bitirmedi. Her sene okul açılmadan iki hafta önce kırtasiyeciler yoğunluk yaşardı. Bu sene daha farklı oldu. Ama dediğim gibi Pazartesi gününden itibaren yoğunluk başlayacak. Kırtasiye malzemeleri gayet uygun, her veli kendi bütçesine göre eşya bulabiliyor. En çok satılacak ürünlerin başında ise okul çantası, defterler ve kalemler geliyor" dedi. (Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel OKULLAR AÇILIYOR AMA ALIŞVERİŞ TAM BAŞLAMADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement