Okullara Yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantıları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Okullara Yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantıları Tamamlandı

Okullara Yönelik \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Toplantıları Tamamlandı

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul idarecilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ toplantıları tamamlandı.

21.02.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul idarecilerine yönelik olarak gerçekleştirilen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' toplantıları tamamlandı.

'İş Sağlığı ve Güvenliği' konusunda yapılan toplantılara katılan personel için Efeler Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üç ayrı oturum olarak planlanan toplantılar yapıldı.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulaması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki birimlerde görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Şube Müdürleri ve ilgili şeflere İş Güvenliği Uzmanı Muhammet Yazar ve Sivil Savunma Uzmanı Süleyman Şan tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen toplantılarda öncelikle 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasının kurum yöneticilerine getirdiği yükümlülükler, sorumlulukların neler olduğu, risk analizleri ve acil durum planları hakkında bilgiler verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul ve kurumlardaki tehlikelerin belirlenmesi, risk değerlendirmelerinin yapılması, kurumdaki olası kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve ilk yardım konularında bilgilendirmeler yapılarak, katılım iş ortamındaki olası kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve ilk yardım konularında ayrıntılı bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandırıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullara Yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Toplantıları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement