Okullararası Küçükler ve Gençler İl Birinciliği - Son Dakika
Yerel

Okullararası Küçükler ve Gençler İl Birinciliği

Okullararası Küçükler ve Gençler İl Birinciliği

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Küçükler ve Gençler Bisiklet İl Birinciliği” sona erdi.

24.05.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Küçükler ve Gençler Bisiklet İl Birinciliği" sona erdi.

Eski baraj çamlığı içerisinde gerçekleştirilen ve toplam 10 okulun katıldığı karşılaşmada,küçüklerde Abdurrahim Gizer Ortaokulu Furkan Ursan Genç (A) Borsa Lisesi Erdem Akgül Genç (B) İsmail Kulak Anadolu Lisesi Doğukan Çağrı elde etti.

Dereceye giren okulların madalyalarını Bisiklete Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Ünsal Gençlik Spor Okul Sporları Personellerinden Gülseren Şişek, Ramazan Bahadır ve okulların Beden Eğitim öğretmenleri verdiler.

Küçükler 4950 metre: Furkan Ursan Abdurrahim Gizer Ortaokulu

Gençler (A) 8250 metre: Erdem Akgül Borsa Lisesi birinci, Mirhan Aras Çukurova Elektrik ikinci, Mehmet Ali Acem Adana Ticaret Borsası üçüncü oldu.

Gençler (B) 9900 metre: Doğukan Çağrı İsmail Kulak Anadolu birinci, Ali Alkan Salbaş Anadolu İkinci, Furkan Kapıcı Mehmet Kemal Sağlık üçüncülüğü elde etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Küçükler ve Gençler İl Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement