Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği Sona Erdi

Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği Sona Erdi

Adana Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği” sona erdi.

09.06.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği" sona erdi. Mimar Kemal İlk Okulu kız ve erkeklerde il birincisi oldu.

Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 19 okulun katıldığı turnuva sonucunda erkeklerde birinciliği Mimar Kemal, ikinciliği Emine Sapmaz, üçüncülüğü Mareşal Çakmak, dördüncülüğü ise Veli Yavuz İlk Okulu elde etti.

Kızlarda ise birinciliği Mimar Kemal (A), ikinciliği Mimar Kemal (B), üçüncülüğü Mareşal Çakmak, dördüncülüğü ise Başkent Okulları kazandı.

KİMLER ÖDÜL DAĞITTI?

Dereceye giren okullara ödüllerini Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç,Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır ve Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yardımcısı Ali Türemiş dereceye giren okullara madalya ve kupalarını verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Masa Tenisi Minikler İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement